Tgrt Haber

Napoli'yi Kim Min-Jae korkusu sardı

08 Kasım 2022 20:19 - Güncelleme : 08 Kasım 2022 20:30
Napoli'yi Kim Min-Jae korkusu sardı
Fenerbahçe,Napoli,Kim Min-Jae

Sezon başında Fenerbahçe’den İtalya Serie A'nın güçlü ekiplerinden Napoli’ye transfer olan ve şu ana kadar gösterdiği etkileyici performansıyla lige damga vuran Güney Koreli yıldız Kim Min-Jae için sürpriz bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe’den sezon başında Napoli’ye transfer olan Güney Koreli savunma oyuncusu Kim Min-Jae performansıyla dikkaç çekmeye devam ediyor.

2021 yazında Çin'in BJ Guoan takımından Fenerbahçe'ye 3 Milyon Euro'ya transfer olan ve sarı-lacivertlilerle toplamda 40 maça çıkan 25 yaşındaki futbolcu sezonun tamamlanmasıyla birlikte transfer gündeminin en çok konuşulan ismi olmuştu. Adı Rennes ile de sıkça anılan Kim Min Jae, kararını Napoli'den yana kullanırken Fenerbahçe'ye 18 Milyon Euro gibi ciddi bir para da kazandırdı.

Sezon başından Fenerbahçe ’den transfer edilen Kim Min-Jae 6’i Şampiyonlar Ligi, 12’i Serie A olmak üzere 18 maçta forma giyerek takımın değişmez isimlerinden biri oldu. Savunmada verdiği mücadeleyle iyi performans sergileyen Güney Koreli oyuncu, ligde de 2 gole imza attı. Bu sezon Napoli formasıyla 4. sezonunu geçiren Eljif Elmas ise 18 maçta oynadı ve 2 gol katkısı sağladı.

3 AYDA YENİ SÖZLEŞME!

Kim Min-Jae, gösterdiği başarılı performansla İtalya'da gündem olmaya devam ediyor. İtalyan basınında Güney Koreli oyuncunun, yıllardır Napoli forması giyiyormuş gibi oynadığı ifade edilirken, yeni sözleşme imzalanacağı öne sürüldü.

KİM MİN-JAE'NİN SERBEST KALMA BEDELİ NE KADAR?

Corriere Dello Sport'un haberine göre, sözleşmesinde '50 milyon euroya serbest kalır' maddesi olan Kim Min-Jae ile yeni sözleşme imzalanacak. Bu rakamı az bulan Napoli'nin harekete geçtiği ve yeni rakamın çok daha yüksek olacağı iddia edildi.

İtalyan yönetimi, hem Kim Min-Jae'nin maaşına zam yapacak hem de serbest kalma bedelini yükseltecek. Kim Min-Jae'ye yeni sözleşme imzalatmak isteyen Napoli'nin, Dünya Kupası başlamadan bu imzayı mutlak attırmak istediği öğrenildi.

PİYASA DEĞERİ 25 MİLYON EURO!

Sözleşmesi 2025 yılında sona erecek olan ve ayrıca 2 senelik uzatma opsiyonu bulunan Kim Min-Jae, bu sezon 18 karşılaşmada 2 gol kaydetti. Transfermarkt verilerine göre; 25 yaşındaki oyuncunun, güncel piyasa değeri 25 milyon Euro civarında...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ali Fenerli11 Kasım 2022 10:22

İyidir iyi. Bizim ciğerimizi söktünüz, azıcık da siz korkun bakalım :)

Sonraki Haber Yükleniyor...