Tgrt Haber

Necati Ateş’ten Fenerbahçe açıklaması: Ailem ölüm tehditleri alıyor

22 Ocak 2023 10:22 - Güncelleme : 22 Ocak 2023 10:35
Necati Ateş’ten Fenerbahçe açıklaması: Ailem ölüm tehditleri alıyor
fenerbahçe,necati ateş,açıklama,

Spor yorumcusu olan eski futbolcu Necati Ateş, yaptığı yoruma tepki gösteren Fenerbahçe ile ilgili açıklama yaptı. Ailesinin ölüm tehdidi aldığını belirten Ateş, söylediği sözlerin ironi olduğunu ve büyütülmesinin kendisini üzdüğünü ifade etti.

Bir dönem Galatasaray forması giyen sarı kırmızılı takımın eski futbolcularından ve antrenörlerinden Necati Ateş, sosyal medyada gündem olan ve Fenerbahçe Kulübü tarafından cevap verilen açıklamalarına cevap verdi. Gaziantep FK ile Fenerbahçe arasındaki mücadele sonrasında “Ertuğrul, Fenerbahçe kazansın diye bugün çok çalıştı” diyerek eleştirilerin hedefinde olan Ateş’in sözlerine sarı lacivertliler cevap verdi.

FENERBAHÇE ‘ATEŞ’ PÜSKÜRDÜ

Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Kulübümüz, TRT Spor Stadyum programında yorumculuk yapan Necati Ateş isimli şahsın haddini aşan açıklamalarına dair duyduğu rahatsızlığı kanal yönetimine gönderdiği resmi yazı ile sorumluların dikkatine paylaşmıştır.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1615292327194402816

NECATİ ATEŞ: AİLEM ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDI

Sarı lacivertlilerin açıklamalarına tepkilerin odağındaki Necati Ateş’ten cevap geldi. Sosyal medya üzerinden ailesinin ölüm tehditleri aldığını söyleyen Ateş ayrıca kullandığı cümlenin ironi olduğunu ve bu kadar büyütülmesinin kendisini üzdüğünü dile getirdi.

Necati Ateş şu ifadeleri kullandı;

Yaptığım bir yorum epeyce konuşuldu ve gündemden düşmedi. Bir ironidir. Biz aramızda bunu çok yaparız. Bu kelimenin bu kadar büyütülmesi beni üzdü. Bu yayının devamında da bu yorumumu neden yaptığımı açıklamıştım zaten. Ben eleştirilere alışığım. Ancak oğluma, çocuklarıma kadar gelen ölüm tehditleri, küfürler vardı. Aile ve evladına yapıldığı zaman olay farklı yerlere çıkıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...