Tgrt Haber

Nicolo Zaniolo Aston Villa'da! Rekor bedelle transfer oluyor

14 Ağustos 2023 20:39 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 20:52
Nicolo Zaniolo Aston Villa'da! Rekor bedelle transfer oluyor
Galatasaray,transfer,Nicolo Zaniolo

Son dakika transfer haberi: Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo rekor bedelle İngiliz ekibi Aston Villa'ya transfer oldu. Transferin mali detayları da ortaya çıktı.

İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa, Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo ile anlaşmaya vardı. Milli futbolcunun zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralanacağı ifade edildi.

32 MİLYON EURO ÖDENECEK!

Yakup Çınar'ın haberine göre; Aston Villa, Galatasaray'la Nicolo Zaniolo için yaptığı görüşmelerde son aşamaya geldi.

İngiliz ekibi bu transfer için Galatasaray'a 5 milyon Euro kiralama bedeli ve 27 milyon Euro da zorunlu satın alma opsiyonuyla toplamda 32 milyon Euro ödeyecek.

ROMA PAY ALACAK

Devre arası Roma'dan 15 milyon Euro'ya transfer edilen Zaniolo için sonraki satışın karından %20 pay ödenecek. Galatasaray, Roma'ya 2.4 milyon Euro ödeyecek.

REKOR KIRILDI!

Cenk Tosun'un 22 milyon Euro'ya İngiltere'ye yaptığı transfer rekoru kırıldı. Türkiye'den en fazla bonservise satılan oyuncu 27 milyon Euro ile Nicolo Zaniolo oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...