Tgrt Haber

Nuri Şahin'e Borussia Dortmund'dan teklif!

23 Mart 2023 14:26 - Güncelleme : 23 Mart 2023 15:57
Nuri Şahin'e Borussia Dortmund'dan teklif!
nuri şahin,antalyaspor,süper lig,borussia dortmund

Antalyaspor teknik direktörü Nuri Şahin'e eski kulübü Borussia Dortmund'dan teklif geldi. Alman ekibinin yaptığı altyapı koordinatörlüğü teklifine Nuri Şahin'den henüz cevap gelmedi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin'in Alman ekiplerinden Borussia Dortmund'un teklif yaptığı öne sürüldü.

Teknik direktörlük hayatına Antalyaspor'da başlayan Nuri Şahin, gösterdiği performansla kısa sürede dikkatleri üzerine çekmişti. Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor 28 galibiyet, 13 beraberlik, 22 mağlubiyet yaşadı.

NURİ ŞAHİN'İN HEDEFİ DORTMUND

Nuri Şahin, daha önce verdiği bir röportajında teknik direktörlükteki hedefinin yetiştiği kulüp olan Borussia Dortmund olduğunu ifade etmişti.

İddiaya göre Alman takımı Nuri Şahin'e teklif yaptı. Borussia Dortmund'un Şahin'i altyapı koordinatörlüğü için planladığı ifade edildi. Buna göre 34 yaşındaki Şahin, kulübün tüm altyapı gruplarından sorumlu olacak. Nuri Şahin, Dortmund'un hocası Edin Terzic ile birlikte çalışacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...