Tgrt Haber

Okan Buruk’tan Bayern Münih maçı değerlendirmesi: İlk yarı 5-6 atabilirdik

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
24 Ekim 2023 22:34 - Güncelleme : 24 Ekim 2023 22:39
Okan Buruk’tan Bayern Münih maçı değerlendirmesi: İlk yarı 5-6 atabilirdik
Galatasaray,Okan Buruk,Bayern Münih,Şampiyonlar Ligi

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde müthiş mücadele etmesine karşın 70’ten sonra gelen iki golle mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Okan Buruk, ilk yarıda kaçan fırsatlara dikkati çekti. Maç sonu karşılaşmayı değerlendiren Buruk, “Belki uzun zamandır Bayern Münih’in bu kadar ezildiğini kimse görmemiştir. Bireysel olarak günümüzde olsak ilk yarıda 5-6 gol atabilirdik” diye konuştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda temsilcimiz Galatasaray, sahasında Bayern Münih’e 3-1 yenilerek gruptaki ilk mağlubiyetini aldı.

Özellikle ilk yarıda Bayern Münih kalesini adeta bombardımana tutan Galatasaray, 45 dakikayı tek golle kapattı. Rakibinin 14 şutuna karşılık 20 şut çeken Galatasaray, 4’ü isabetli olan şutlarından yalnızca birini gole çevirebildi.

“DEVREYE 5-6 GOLLE GİREBİLİRDİK”

Karşılaşma sonrası Okan Buruk, takımının ilk yarıda kaçırdığı fırsatlara dikkati çekti. Yoğun maç temposundan dolayı oyuncularının yorgunluğuna vurgu yapan deneyimli çalıştırıcının açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Belki uzun zamandır, sadece şut olarak değil, oyun olarak da Bayern’in ezildiğini izleyenler görmemiştir. İşin gerçeği tabii sonuç. Rakibimiz özellikle ikinci yarı oyunun daha çok içerisindeydi. İlk yarı net şekilde üstündük. Taraftarımızın desteğiyle oyunumuz birleşti. Bireysel olarak günümüzde olsak ilk devreye 5-6 golle girebilirdik.”

“BU GECEYİ 3 PUANLA KAPABİLİRDİK”

“Bayern, Şampiyonlar Ligi’nde ikinci favori olarak gösteriliyor. Birçok kötü karar verdiğimiz ve rakibe geçiş şansı verdiğimiz pozisyonlar da verdik. Bu geceyi 3 puanla kapatabilirdik ama rakibimiz şansları daha iyi değerlendirdi.”

“OYUNUMUZ TUTTU AMA İKİNCİ GOL MAÇI KAYBETTİRDİ”

“Yorgunluk bekliyorsunuz, 3 gün önce derbi oynadık. Yüksek tempoyla oynadık. Bugün de önde yaptığımız baskılar ve geriye hızlı dönüşlerimizde belli bir dakikadan sonra yorgunluk ön plana çıkıyor. Planımız, oyunumuz tuttu ama ikinci gol bize maçı kaybettirdi.”

“YENİLMEYEN TAKIMA KARŞI GÜCÜMÜZÜ GÖSTERDİK”

“Grubun en iyi takımına karşı, 36 maçtır yenilmeyen takıma karşı kendi gücümüzü gösterdik. Diğer maçlarda da böyle olacak. Hedefimiz gruptan çıkmak.”

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...