Tgrt Haber

Okan Buruk’tan Ndombele açıklaması; ‘köstebek’ iması!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
03 Kasım 2023 19:56 - Güncelleme : 03 Kasım 2023 20:06
Okan Buruk’tan Ndombele açıklaması; ‘köstebek’ iması!
Galatasaray,Okan Buruk,Tanguy Ndombele

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, karşılaşma öncesi değerlendirmesinde, bugün sahaya süreceği ilk 11’in televizyonlarda yer almasına tepki gösterdi. “Daha biz maça hazırlanırken gündüz televizyonlarda kadromuzun çıktığını gördük. Tabii bu bizi çok üzüyor. İçeriden kim haber alıyor bilmiyoruz” sözleriyle ‘köstebek’ imasında bulunan Buruk, ‘Ndombele’nin otele hamburger sipariş ettiği’ iddiasıyla ilgili de, “Takım oteline hamburger söylemiş... Bu yalanı 1 hafta sonra atmaları lazım, Münih'e gidiyoruz. Yakında bizimle birlikte sahada olacak, ona çok güveniyorum” ifadesine yer verdi.

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray, RAMS Park’ta Kasımpaşa’yı ağırlıyor.

Ligde yoluna 10 maçta 9 galibiyet ve 1 beraberlikle devam eden sarı-kırmızılıların zorlu Bayern Münih deplasmanı öncesi kritik Kasımpaşa karşılaşmasından önce teknik direktör Okan Buruk, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

“İÇERİDEN KİM HABER ALIYOR BİLMİYORUZ”

Maç önü yayıncı kuruluşa konuşan Okan Buruk, sahaya sürdüğü ilk 11’in televizyonlarda yayınlanmasına tepki gösterirken; ‘Ndombele’nin otele hamburger söylediği’ iddialarına da cevap verdi.

Okan Buruk’un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Daha biz maça hazırlanırken gündüz televizyonlarda kadromuzun çıktığını gördük. Tabii bu bizi çok üzüyor. İçeriden kim haber alıyor bilmiyoruz. Gün içinde herkes Victor’un ve Hakim’in oynayacağını konuştu, pek de kimse bilmiyordu. Bugün Abdülkerim’i sol bekte kullanacağız. Abdülkerim, ilk 11’de başlamasa da belli bölümlerde sol bek oynadı ve hem defansif hem ofansif anlamda olumlu şeyler gösterdi. Hakim’in durumu iyi ama bugün çok uzun bir süre vermeyi düşünmüyoruz.”

“NDOMBELE YALANINI 1 HAFTA SONRA ATMALARI LAZIM”

“Ndombele takımla çalışmalara dün başladı. Kasığında bir ağrı vardı. Ndombele’yle ilgili ortaya atılan çirkin iddialar var, belki de bu bir mizahtı ama yalanın her türlüsü kötü. Bununla ilgili kulübümüz gerekeni yapacaktır. Türkiye’de mi çıktı, Avrupa’da mı çıktı… Biz iç sahada oynarken evlerimizde kalıyoruz zaten. Takım oteline hamburger söylemiş… Bu yalanı 1 hafta sonra atmaları lazım, Münih’e gidiyoruz. Yakında bizimle birlikte sahada olacak, ona çok güveniyorum.”

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...