Tgrt Haber

Okan Buruk’tan penaltı yorumu: Uzun zamandır planlıyorlardı…

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
26 Eylül 2023 22:40 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 22:50
Okan Buruk’tan penaltı yorumu: Uzun zamandır planlıyorlardı…
Galatasaray,Kerem Aktürkoğlu,Mauro Icardi,Penaltı,okan buruk

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasının erteleme maçında Galatasaray’ın İstanbulspor deplasmanında kaçırdığı penaltıyla ilgili Okan Buruk, “Penaltı konusu Kerem ve Icardi’nin uzun zamandır kendi aralarında planladıkları bir şeydi. Geçen sene de birkaç maçta konuşmuşlardı. Bugün denediler. Penaltı kaçabilir. Oyuncularımın yanındayım. Hiç önemli değil” diye konuştu.

Süper Lig’in 3. haftasında Avrupa karşılaşmaları nedeniyle ertelenen maçlar, İstanbulspor-Galatasaray karşılaşmasıyla oynanmaya başladı.

Galatasaray’ın İstanbulspor’u Arjantinli golcüsü Mauro Icardi’nin 42. dakikada attığı golle mağlup ettiği karşılaşmada Kerem-Icardi ikilisinin penaltı organizasyonu çok konuşuldu…

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmanın 35. dakikasında Mauro Icardi’nin rakip ceza sahasında yerde kalmasıyla hakem Abdülkadir Bitigen, penaltı noktasını gösterdi.

KEREM-ICARDI'DEN MESSİ-SUAREZ'E ATIF

Kerem Aktürkoğlu 37. dakikada kullandığı penaltıda adeta ‘Messi-Suarez’ ikilisine atıfta bulunarak Mauro Icardİ’ye pas verdi. Arjantinli yıldız, Kerem’den aldığı pasta kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta gönderdi.

https://www.tgrthaber.com.tr/futbol/organizasyon-patladi-taraftar-cildirdi-icardi-bos-kaleye-kacirdi-2907772

"OYUNCULARIMIN ARKASINDAYIM; HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL"

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Okan Buruk’a penaltıyla ilgili düşüncesi soruldu. “Oyuncularımın arkasındayım” diyen Buruk’un yanıtı şöyle:

“Penaltıyı uzun zamandır kendi aralarında konuşuyorlardı. Bugün denediler. Penaltı kaçabilir. Oyuncuların aldığı sorumluluğa saygı duyuyorum. Belki direkt vursa da kaçacaktı. Belki maç 0-0 olduğu için hepimize farklı geliyor. Ama kendilerine bir özgüvenleri var, özellikle Icardi’nin. Daha önce bunu yapmıştı. Daha önce bunu yaptığı için tekrarlamak istedi. Oyuncularımın yanındayım. Hiç önemli değil.”

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...