Tgrt Haber

Onur Bulut, Fenerbahçe yolunda: Anlaşma sağlandı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | AA
31 Ocak 2023 20:17 - Güncelleme : 31 Ocak 2023 21:23
Onur Bulut, Fenerbahçe yolunda: Anlaşma sağlandı
Onur Bulut,Fenerbahçe,transfer,

Barcelona'dan Emre Demir'i kadrosuna katan Fenerbahçe'den sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Sarı-lacivertli takımın, gelecek sezon için Kayserispor forması giyen Onur Bulut ile anlaştığı iddia edildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, gelecek sezonu düşünürek sürpriz bir hamle yaptı. Sarı-lacivertliler, Kayserispor forması giyen ve gösterdiği başarılı performansla birçok takımın transfer listesinde yer alan Onur Bulut ile anlaşma sağladı.

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Onur Bulut'un, Kayserispor ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Fakat sarı-lacivertliler, çok fazla transfer teklifi alan 28 yaşındaki oyuncu için Kayserispor ile erkenden anlaşma yaptı.

Onur Bulut için Mame Thiam'dan kalan borcun silindiği ve Fenerbahçe'nin sezon sonunda transfer yarışına girmeden şimdiden anlaşmak istediği öğrenildi.

KAYSERİSPOR ANLAŞMAYI RESMEN AÇIKLADI

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Samet Koç, Onur Bulut transferi için Fenerbahçe'yle prensip anlaşmasına vardıklarını duyurdu.

Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Onur Bulut için Fenerbahçe yetkilileriyle görüşme gerçekleştirdiklerini, Thiam transferinden kalan borç ve artı bir bonservis ücreti karşılığında anlaştıklarını belirtti.

Bulut'un sezon sonuna kadar sarı-kırmızılı ekipte yer alacağını vurgulayan Koç, "Onur'un menajerleri şu anda Fenerbahçe ile görüşme halinde. Menajerler anlaşırsa transfer gerçekleşecek." dedi.

Onur Bulut bu sezon 22 maçta, 3 gol ve 4 asistle oynadı.

Kaynak: TGRT Haber | AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...