Tgrt Haber

Orkun Kökçü’ye Hollanda’da büyük gurur

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
04 Eylül 2023 20:11 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 20:14
Orkun Kökçü’ye Hollanda’da büyük gurur
Hollanda,,Yılın Futbolcusu

Geçen sezon Hollanda Eredivisie’de Feyenoord forması giyen milli futbolcu Orkun Kökçü, ‘Hollanda Eredivisie Awards’ta ‘Yılın futbolcusu’ seçildi. 

Hollanda’da Feyenoord formasıyla gösterdiği büyük başarının ardından 25 milyon Euro’luk rekor bedelle Portekiz devi Benfica’ya transfer olan Orkun Kökçü, Hollanda’da yılın futbolcusu oldu.

TFF’DEN TEBRİK

Milli futbolcu Orkun Kökçü’nün gurur verici başarısının ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) de resmi site üzerinden bir metin yayımlayarak 22 yaşındaki orta sahayı tebrik etti.

TFF’nin yayımladığı tebrik mesajı şöyle:

“Geçtiğimiz yıl Feyenoord ile şampiyonluk yaşayan A Milli futbolcumuz Orkun Kökçü, 2022/23 sezonu Hollanda 1. Ligi Ödülleri’nde yılın futbolcusu ödülüne layık görüldü. Milli futbolcumuzu bu başarısından ötürü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.”

ORKUN KÖKÇÜ’NÜN GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Hollanda’da 2022-23 sezonu için en iyi futbolcu ödülüne layık görülen Orkun Kökçü, Feyenoord formasıyla Eredivisie’de çıktığı 32 maçta 8 gol ve 3 asistlik skor katkısı sağladı.

Geçen sezon kaptanlık pazubandını da takan milli futbolcu, 6 kez sarı kart gördü.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...