Tgrt Haber

Portekiz'den Cristiano Ronaldo açıklaması: Dünya Kupası kampından ayrılıyor mu?

08 Aralık 2022 16:20 - Güncelleme : 08 Aralık 2022 16:28
Portekiz'den Cristiano Ronaldo açıklaması: Dünya Kupası kampından ayrılıyor mu?
cristiano,

Geçtiğimiz günlerde oynanan İsviçre maçına yedek olarak çıkan Cristiano Ronaldo için ayrılık iddiaları gündeme geldi. Portekiz Federasyonu'ndan açıklama geldi.

Manchester United ile sorun yaşayan ve sözleşmesi feshedilen Cristiano Ronaldo, bu kez Dünya Kupası kampından ayrılmasıyla gündeme geldi.

Son olarak oynan İsviçre maçında oyuna yedek olarak giren Cristiano'nun,kamptan ayrılacağına yönelik iddialar ortaya atıldı. Neyse ki ortaya atılan iddialara karşılık Portekiz Futbol Federsyonu'ndan (PFF) açıklama geldi.

HABERLER YALANLANDI

Yıldız futbolcunun perşembe günü oyanan İsviçre maçına yedek çıkmasıyla, Portekiz kampını terk edeceği haberleri ortaya dolaşıyordu.

Portekiz Futbol Federasyonu, ortaya çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, Ronaldo'nun kampta kalmaya devam edeceğini açıkladı.

Portekiz'den Cristiano Ronaldo açıklaması: Dünya Kupası kampından ayrılıyor mu?

İddialar, Portekizli yayın grubu Record tarafından ortaya atılmıştı. Ronaldo'nun menajer Fernando Santos ile yaptığı görüşmenin ardından kamptan ayrılacağı, Dünya Kupasını'da bırakacağı haberleri çıktı. Ancak federasyon bu haberlere asılsız diyerek yalanladı.

RONALDO SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞIM YAPTI

"Dış güçler tarafından kırılamayacak kadar birleşmiş bir grup. Herhangi bir düşman tarafından korkutulamayacak kadar güçlü bir ulus. Bize inanın. Haydi Portekiz."

Öte yandan Ronaldo'nun İsviçre maçına neden yedek olarak çıktığı da futbolseverler tarafından merak ediliyor. 

 

Kaynak: CNN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...