Tgrt Haber

Real Madrid'e Arda Güler'den sonra bir Türk daha! Bayern Münih de devrede

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
19 Kasım 2023 20:49 - Güncelleme : 19 Kasım 2023 21:06
Real Madrid'e Arda Güler'den sonra bir Türk daha! Bayern Münih de devrede

İspanyol devi Real Madrid, Fenerbahçe'den Arda Güler'in ardından şimdi de başka bir Türk yıldız adayını kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İspanyol ekibinin Türk yıldız için Alman devi Bayern Münih ile yarışacağı iddia edildi. İşte detaylar...

İspanya La Liga devi Real Madrid, Fenerbahçe'den Arda Güler'i kadrosuna katmasının ardından gözünü diğer Türk yıldız adaylarına dikti.

REAL MADRİD'DEN ONURALP HAREKATI

Defensa Central'de yer alan habere göre; Real Madrid Gözlemci Şefi Juni Calafat, Trabzonspor'un 17 yaşındaki file bekçisi Onuralp Çevikkan için 'transfer edilmeli' raporu verdi.

Bu raporun ardından İspanyol devinin, Trabzonspor ile yakın zamanda iletişime geçeceği ve genç Türk kaleciyi kadrosuna katmak için resmi temaslarda bulunacağı öne sürüldü.

BAYERN MÜNİH​ DE PEŞİNDE

Yaz transfer döneminde Altınordu’nun altyapısından kadroya katılan genç kaleci Onuralp Çevikkan ile ilgili olarak bir iddia daha ortaya atılmıştı.

Fırtına’nın 700 bin Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı 17 yaşındaki kaleciyi Alman devi Bayern Münih’in de izlemeye aldığı öne sürülmüştü.

Onuralp Çevikkan'ın genç yaş milli takımlarındaki maçlarının da izlendiği ifade edildi.

HENÜZ FORMA ŞANSI BULAMADI

17 yaşındaki file bekçisi sezon başında imza attığı Trabzonspor'da henüz forma şansı bulamadı.

Trabzonspor, 17 yaşındaki genç kaleci Onuralp Çevikkan ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Real Madrid'e Arda Güler'den sonra bir Türk daha! Bayern Münih de devrede

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...