Tgrt Haber

Real Madrid'e transfer olan Arda Güler uçağa böyle bindi: 'Gariban' gibi uğurlamaya tepki yağdı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | İHA
06 Temmuz 2023 16:44 - Güncelleme : 06 Temmuz 2023 17:05
Real Madrid,Madrid,İstanbul,Fenerbahçe,Arda Güler

Fenerbahçe’nin, İspanyol devi Real Madrid ile transferi konusunda anlaşmaya vardığı genç yıldız Arda Güler, İspanya’ya gitti. Arda'nın havalimanındaki görüntülerine taraftarlardan tepki yağdı. İşte detaylar...

Fenerbahçe’nin 18 yaşındaki yıldızı Arda Güler, Real Madrid ile sözleşme imzalamak için İspanya'ya gitti. Transferi iki kulüp de resmen açıkladı.

Ailesi ile birlikte Atatürk Havaalanı Genel Havacılık Terminali’ne gelen Arda, yoğun güvenlik önlemleri altında pasaport kontrolüne geçti. Ardından kendisi için hazırlanan uçağa binen genç yıldız, basın mensuplarını da selamladı.

Real Madrid, yarın Arda Güler için bir imza töreni düzenleneceğini de duyurdu.

HAVALİMANINDA İLGİNÇ GÖRÜNTÜ: POLİS EŞLİK ETTİ!

İstanbul’dan Madrid’e gitmek için havalimanına gelen Arda Güler, özel uçağa geçmeden önce yoğun güvenlik önlemleri altında alana giriş yaptı. Polis memurlarının koluna girerek götürdüğü Arda’nın o görüntüleri sosyal medyada sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

TARAFTARLARDAN BÜYÜK TEPKİ: TEK BAŞINA GİTTİ!

18 yaşındaki milli yıldızın havalimanındaki görüntüleri sarı-lacivertli taraftarların büyük tepkisini çekti.

Türk futbol tarihinin en önemli transferlerinden birine imza atan ve Türkiye'den direkt olarak Real Madrid'e imza atan ilk Türk futbolcu olan Arda Güler’e hiçbir Fenerbahçeli yöneticinin eşlik etmemesi de dikkat çekti.

Futbolseverler, 18 yaşındaki genç yıldızın bu şekilde yolcu edilmesi de ciddi şekilde eleştirildi.

Real Madrid'e transfer olan Arda Güler uçağa böyle bindi: 'Gariban' gibi uğurlamaya tepki yağdı!

MALİYETİ BELLİ OLDU!

Fenerbahçe Futbol AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da (KAP) yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Arda Güler'in İspanyol Kulübü Real Madrid'e, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 20 milyon avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, bonservis bedeli dışında 18 yaşındaki futbolcunun performansına bağlı olarak Real Madrid'in azami 10 milyon avro bonus bedeli ödeyeceği aktarıldı.

Arda Güler'in başka bir kulübe transferi durumunda Real Madrid'in elde edeceği bonservis bedelinin yüzde 20'sinin de Fenerbahçe'ye verileceği ifade edildi.

FIFA talimatları gereği doğacak dayanışma katkı bedellerinin de Real Madrid tarafından ödeneceği kaydedildi.

• 20 milyon euro bonservis
• 10 milyon euro bonus
• Sonraki satıştan yüzde 20 pay

Real Madrid'e transfer olan Arda Güler uçağa böyle bindi: 'Gariban' gibi uğurlamaya tepki yağdı!

REAL, ARDA'YI TÜRKÇE TWEETLE DUYURDU

İspanyol devi Real Madrid, Fenerbahçe'den transfer edilen Arda Güler'i resmen duyurdu. Genç yıldız için Türkçe 'Yükleniyor..." paylaşımı yapan La Liga devi, daha sonrasında Real Madrid forması giydirilmiş 2 farklı fotoğraf paylaştı.

https://twitter.com/realmadrid/status/1676944674496315392

https://twitter.com/realmadrid/status/1676941937511747584

Kaynak: TGRT Haber | İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...