Tgrt Haber

Rıdvan Dilmen'den TFF Başkanlığı sinyali: Bana ihtiyaç var

04 Nisan 2022 20:22 - Güncelleme : 04 Nisan 2022 21:13
Rıdvan Dilmen'den TFF Başkanlığı sinyali: Bana ihtiyaç var

Son dakika spor haberi: TFF Başkanı Nihat Özdemir'in sürpriz istifasının ardından, Rıdvan Dilmen'in aday olacağı iddiaları yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Dilmen'in geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamalar, bu istifanın ardından tekrardan gündeme geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) istifa depremi yaşandı. Üst düzey yöneticilerin ardından Başkan Nihat Özdemir de görevi bıraktığını açıkladı. Bu gelişmelerin ardından gözler futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'e çevrildi. Dilmen'in, geçtiğimiz hafta sosyal medyada yaptığı açıklamalar yeniden gündem oldu. Dilmen'in sözleri, "Aday olacak" iddialarını güçlendirdi.

"GÖREVDEN KAÇMAYIZ"

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"Türkiye Futbol Federasyonu'yla ilgili yapılanmayla ilgili bir teklif almadım. Almış olsaydım Türk futbolu böyle bir durumda olmazdı. Aynı şey kulübüm Fenerbahçe için de geçerli. Tekrardan altını çiziyorum, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğunu görüyorum net bir şekilde. Nerelere kadar gidildiğini görüyorum. Ama biz görevden asla kaçmayız. Sağlık nedenlerinden dolayı sıkıntılar olabilir ama. Ben yapılanma konusunda Türk futboluna 4-5 yıl içinde Allah ömür verirse, çok daha ileri götüreceğime inanıyorum, doğru insan kaynaklarıyla."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...