Tgrt Haber

Ryan Kent'in yeni takımı belli oldu! Anlaşma sağlandı

24 Kasım 2023 08:23 - Güncelleme : 24 Kasım 2023 08:38
Ryan Kent'in yeni takımı belli oldu! Anlaşma sağlandı
Fenerbahçe,transfer,Ryan Kent,Sheffield United

Fenerbahçe'nin sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Ryan Kent, sarı-lacivertli ekipte forma şansı bulmakta zorlanıyor. Milli aranın ardından Fatih Karagümrük maçıyla lige geri dönecek olan sarı-lacivertliler, ara transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte transfer çalışmalarına hız verirken ayrılacak oyuncular konusunda da gelişmeler yaşanıyor. İskoç basınında yer alan habere göre, Ryan Kent'in yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, bir yandan da devre arası transfer dönemi için çalışmalarına hız verdi.

Eksik bölgelere takviye yapmak isteyen sarı-lacivertli takımda teknik direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda birçok oyuncuyla görüşmeler sürerken ayrılacak isimler konusunda da gelişmeler yaşanıyor.

RYAN KENT İLE YOLLAR AYRILIYOR

İskoç basını, Fenerbahçe'ye yaz aylarında bedelsiz olarak transfer edilen Ryan Kent'in takımdan ayrılacağını yazdı. Oyuncunun yeni takımını duyuran İskoçlar, transferin ocak ayında biteceğini kaydetti.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Leeds United başta olmak üzere Rennes ve Rangers ile adı anılan 27 yaşındaki Ryan Kent'in Premier Lig ekibi Sheffield United ile anlaşma sağladığı belirtildi.

Sheffield United ile Ryan Kent arasındaki anlaşmanın ocak ayında resmiyet kazanacağı vurgulandı.

İSMAİL KARTAL KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Ryan Kent'in Fenerbahçe'de İsmail Kartal tarafından kadroda düşünülmediği kaydedildi.

İngiliz futbolcu, Dusan Tadic transferi sonrası yedek kulübesine hapsolurken bu sezon 14 maçta forma şansı bulabilidi. Ryan Kent bu maçlarda 1 gol atarken 2 de asist yaptı. (Skorer)

Kaynak: Skorer
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...