Tgrt Haber

Sacha Boey'e Premier Lig kancası!

30 Temmuz 2023 13:14 - Güncelleme : 30 Temmuz 2023 13:18
Sacha Boey'e Premier Lig kancası!
Sacha Boey,Transfer,Burnley,Galatasaray

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Burnley’nin, Galatasaray’ın yıldız beki Sacha Boey için sarı-kırmızılılara transfer teklifinde bulunduğu öne sürüldü.

Transfer sezonunda adı başta Arsenal olmak üzere Premier Lig ve Ligue 1 ekipleriyle anılan Sacha Boey için Vincent Kompany’nin teknik direktörlüğünü yaptığı Burnley’nin transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Goal France’ta yer alan habere göre Burnley, Boey’i renklerine bağlamak için sarı-kırmızılılara resmi teklifini iletti.

Haberde, Burnley’nin genç Fransız oyuncuları takıma kazandırmak istediği ve bu isimlerden birinin Sacha Boey olduğu ifade edildi. Burnley’nin, 22 yaşındaki Fransız futbolcu için Galatasaray’a teklif yaptığı ve görüşmelerin devam ettiği öne sürüldü.

2025'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Galatasaray’a 2021 yılında Fransız ekibi Rennes’den transfer olan Sacha Boey, sarı-kırmızılı formayla tüm kulvarlarda çıktığı 53 maçta 2 gol ve 4 asistle oynadı. 22 yaşındaki sağ bekin, sarı-kırmızılılarla 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...