Tgrt Haber

Şenol Güneş İmparator'un izinde! Fatih Terim'den sonra bir ilki başardı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
11 Ağustos 2023 09:50 - Güncelleme : 11 Ağustos 2023 09:58
Şenol Güneş İmparator'un izinde! Fatih Terim'den sonra bir ilki başardı
Şenol Gübeş,Beşiktaş,

2017-2018 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ı gruptan namağlup çıkararak tarihe geçen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kaldığı yerden devam ediyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Avrupa kupalarında Fatih Terim'den sonra bir ilke imza attı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Neftçi'yi 3-1 mağlup ederek tu için büyük avantaj yakaladı. 

TERİM'DEN SONRA BİR İLKİ BAŞARDI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı takımın başında 41 Avrupa kupası maçının 20'sini kazandı. Bununla birlikte Şenol Güneş, Fatih Terim'in ardından Avrupa kupalarında bir temsilcimizin başında 20 galibiyete ulaşan ikinci teknik direktör oldu.

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, takımın son 17 maçında 15 galibiyet gördü.

Fatih Terim ise Galatasaray'ın başında 37 Avrupa maçında galibiyet gördü.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN GALİBİYET YORUMU

Öte yandan Şenol Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, statta güzel bir ambiyans olduğunu belirterek, "İyi bir taraftar vardı. İki taraf da siyah-beyazlı renklerle stadı doldurdu. Keyifli maç olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Şenol Güneş, Neftçi, Sabah ve Karabağ gibi Azerbaycan takımlarının iyi takımlar olduğunu belirterek, "Neftçi'nin şanssızlığı, bizim de bu maçta iddiamız olması itibarıyla rakibimiz olması. Sabah ve Karabağ kazandı. Onları tebrik ediyorum, başarılar diliyorum." diye konuştu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...