Tgrt Haber

Serdar Dursun'a bir talip daha: İşte Fenerbahçe'ye yapılan teklif

21 Şubat 2023 23:54 - Güncelleme : 21 Şubat 2023 23:59
Serdar Dursun'a bir talip daha: İşte Fenerbahçe'ye yapılan teklif
Serdar Dursun,transfer,Fenerbahçe,Khimki

Fenerbahçe'nin 31 yaşındaki milli golcüsü Serdar Dursun'a Rusya ekibi Khimki'nin transferi teklifi yaptığı iddia edildi.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus'un fazla şans vermediği Serdar Dursun için ara transfer döneminde birçok ülkeden teklif gelmişti. En son Polonya ekibi Rakow'un sarı-lacivertlilere Serdar Dursun için teklif yaptığı ifade edilmişti.

Haber Global'in haberine göre; Rusya Premier Lig takımlarından Khimki, kendi ülkelerinde 22 Şubat'ta kapanacak transfer dönemi öncesi Serdar Dursun için resmi girişimi yaptı. Fenerbahçe'ye 1 milyon Euro öneren Rus kulübü, oyuncuya ise yıllık 1 milyon Euro maaş teklif etti. İlk talebi yıllık 2.5 milyon Euro olan Serdar, maaş konusunda 2 milyon Euro'ya kadar geriledi.

Taraflar arasında bu yüzden anlaşma sağlanamadı ancak Rusya'da 22 Şubat'ta sona erecek transfer dönemi öncesi görüşmeler sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...