Tgrt Haber

Sergen Yalçın'dan Beşiktaş'a ters köşe! Süper Lig takımı ile imzalamak üzere

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Ajansspor
30 Aralık 2023 12:19 - Güncelleme : 30 Aralık 2023 12:20
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş'a ters köşe! Süper Lig takımı ile imzalamak üzere
sergen yalçın,beşiktaş

Adı Beşiktaş ile de anılan Sergen Yalçın'ın Adana Demirspor ile teknik direktörlük görevi için 1.5 yıllık prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

Beşiktaş'a teknik direktör adayları arasında gösterilen Sergen Yalçın'dan şaşırtan bir haber geldi. Yıllarca futbolcu olarak formasını giydiği siyah-beyazlı ekiple teknik direktör olarak da şampiyonluk yaşayan Yalçın'ın bir başka Süper Lig ekibiyle anlaştığı iddia edildi.

Ajannspor'da yer alan habere göre, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına vardı. Haberde Patrick Kluivert sonrası arayıştaki Akdeniz ekibinin, Sergen Yalçın'la dün İstanbul'da bir araya geldiği ve 1.5 yıllık sözleşme için el sıkıştığı belirtildi.

Transfer gelişmesine ilişkin her iki cepheden de henüz resmi bir açıklama gelmedi.

KARTAL'DA 2 KUPASI VAR

Beşiktaş'ın başında 79 maçta sahaya çıkan Yalçın bu karşılaşmalarda 45 galibiyet, 10 beraberlik ve 24 mağlubiyet elde ederken toplam 145 puan topladı ve maç başına da 1.84 puan ortalaması yakaladı.

Sergen Yalçın kariyerinde bugüne kadar, Gaziantepspor, Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Beşiktaş olmak üzere 8 takımda teknik direktörlük koltuğunda oturdu.

Son olarak Beşiktaş'ta görev yapan 51 yaşındaki teknik adam Siyah-Beyazlılarla 1 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

 

Kaynak: Ajansspor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...