Tgrt Haber

Sofiane Feghouli'den dava açıklaması: Faiz talep etmedim

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
29 Eylül 2022 20:11 - Güncelleme : 29 Eylül 2022 20:19
Sofiane Feghouli'den dava açıklaması: Faiz talep etmedim
Galatasaray,Sofiane Feghouli

Galatasaray'a alacakları için dava açan Sofiane Feghouli, sosyal medya hesabından bir açıklama paylaştı.

Sofiane Feghouli, geçtiğimiz günlerde Galatasaray'a dava açtığını duyurmuştu. Cezayirli yıldız geçmiş sezonlardan alacakları olduğu nedeniyle durumu avukatına ilettiğini belitrmişti.

Sofiane Feghouli sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda; "Kulübü içtenlikle seviyorum ve taraftarın önünde oynamayı sevdim. Kalıcı anılar edindim. 5 sezondur gecikmeleri kabul ettim. Hakkım olan için talepte bulundum. Kimseden çalmadım ve faiz talep etmedim. Birlikte kazandık, saygı devam etmeli." dedi. 

"EKONOMİK SIKINTILARIN OLMADIĞINI GÖRDÜM"

Feghouli dava açtığını; "Galatasaray'daki alacağımı tahsil etmek için çok uğraştım, bizzat Dursun Özbek ile çözüm bulmaya çalıştık fakat bu imkansızdı. Bu transfer döneminde ekonomik sıkıntıların olmadığını gördüm. Avukatıma, Galatasaray'ın borcu neyse almasını söyledim." sözleriyle açıklamıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...