Tgrt Haber

Younes Belhanda'nın yeni adresini Fatih Terim açıkladı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Aralık 2023 16:30 - Güncelleme : 29 Aralık 2023 16:48
Younes Belhanda'nın yeni adresini Fatih Terim açıkladı
Adana Demirspor,,,Fatih Terim,transfer,Katar

Son dakika haberi: Yukatel Adana Demirspor, 33 yaşındaki futbolcu Younes Belhanda ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı. Faslı oyuncunun yeni durağı da belli oldu. İşte detaylar...

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Adana Demirspor, adı bir süredir Trabzonspor'la da anılan Younes Belhanda'nın sözleşmesini feshetti. Taraflar karşılıklı anlaşarak yollarını ayırma kararı aldı.

KULÜPTEN VEDA PAYLAŞIMI

Mavi lacivertli kulübün sosyal medya hesabından "Her şey için teşekkürler Belhanda" başlığıyla yapılan paylaşımda, "Profesyonel futbolcumuz Younes Belhanda ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Süper Lig ve Avrupa serüvenimiz boyunca göstermiş olduğu mücadeleden dolayı Younes Belhanda'ya teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Paylaşımda ayrıca Belhanda'nın Adana Demirspor'a transferi ve oynadığı karşılaşmalardan görüntülerin yer aldığı bir video yer aldı. 

https://twitter.com/AdsKulubu/status/1740628805964742957

YENİ DURAĞI BELLİ OLDU

Transferde adı Trabzonspor ve Pendikspor'la anılan Younes Belhanda'nın yeni durağı belli oldu.

Panathinaikos'a resmi imzayı atan Fatih Terim, düzenlenen basın toplantısında transferle ilgili konuştu.

"BELHANDA KATAR'A GİDECEK"

Adana Demirspor'dan ayrılan Younes Belhanda ile ilgileniyor musunuz? sorusunu da cevaplayan Terim, "Mevcut takımımı görmeden bir şey diyemem. Oyuncularıma güveniyorum. Transferin memleketi olmaz. Belhanda çok önemli ve büyük oyunculardan bir tanesi ama seçimini yaptı diye biliyorum. Büyük ihtimalle Katar'a gidecek." ifadelerini kullandı.

20 MAÇTA 3 GOL 4 ASİST

2021 yılında 4 yıl formasını giydiği Galatasaray'da sözleşmesinin tek taraflı feshedilmesinin ardından Adana Demirspor'un yolunu tutan Younes Belhanda, Akdeniz ekibiyle çıktığı 74 maçta 19 kez rakip fileleri havalandırdı.

Bu sezon 6’sı Konferans Ligi Elemesi olmak üzere 20 maça çıkan Faslı futbolcu, 3 gol, 4 asistlik performans ortaya koyarken; geçen sezon Süper Lig’de forma giydiği 30 karşılaşmada 12 kez ağları havalandırmış, 7 de gol pası vermişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...