Tgrt Haber

Son dakika! Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın sözleşmesi değişti: Opsiyon uzatıldı!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
18 Aralık 2023 14:26 - Güncelleme : 18 Aralık 2023 14:41
Son dakika! Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın sözleşmesi değişti: Opsiyon uzatıldı!
beşiktaş,rıza çalımbay

Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay'ın sözleşmesi revize edildi. Yeni yönetimin fesih hakkı süresi 27 Aralık'a kadar uzatıldı.

Sezon başı hedeflerinin uzağında kalan ve çalkantılı günlerden geçen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Rıza Çalımbay'la ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Tecrübeli teknik adamın sözleşmesinin fesih hakkı süresi uzatıldı.

SÖZLEŞMESİ OTOMATİK UZAYACAKTI

Hasan Arat başkanlığındaki yeni yönetimin fesih hakkı süresi 27 Aralık olarak belirlendi. Çalımbay'ın sözleşmesindeki opsiyon süresi bugün doluyordu. Söz konusu revize işlemi yapılmasaydı tecrübeli hocanın sözleşmesi mayıs ayına kadar otometik olarak uzayacaktı. 

TOP UÇAR VE AYBABA'DA

Diğer yandan siyah-beyazlı kulüpte gelecek ay teknik direktörlük konusunda bir kez daha değerlendirme yapılacağı belirtildi. Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ve Futbol Koordinatörü Samet Aybaba'nın yaptığı görüşmeler neticesinde sezonun geri kalan bölümünde takımın başında kimin olacağı belli olacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...