Tgrt Haber

Son dakika! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten transfer müjdesi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
14 Aralık 2023 16:58 - Güncelleme : 14 Aralık 2023 17:06
Son dakika! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten transfer müjdesi
Dursun Özbek,Galatasaray,transfer

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, devre arasında transfer bekleyen taraftarlara müjdeyi verdi. Sol bek mevkii için çalışmalara çok önceden başladıklarını belirten Özbek, "En kısa sürede halledeceğiz" dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. A Spor'un aktardığı bilgilere göre; Özbek'in açıklamalarından satır başları şöyle:

TRANSFER MÜJDESİ

"Konuyla ilgili çalışmalarımıza çok önceden başladık. Gerçekten sol beke ihtiyacımız var. En faydalı şekilde, en kısa sürede sol bek transferini halledeceğiz.

"HALİL UMUT MELER KÜSMEMELİ"

Türk sporunun marka değeri bu tür olaylarla zarar görmemesi lazım. Hepimizin ortak bir amacı var. Türk sporunu belli bir seviyeye çekmeye çalışıyoruz. Halil Umut Meler en kariyerli hakemimiz. Onun Türk futboluna küsmemesi lazım. Tekrar aramızda görmekten memnun oluruz. İnşallah bu travmayı atlatır ve tekrar maçları yönetmeye başlar.

TFF'YE GÜVENİYOR MU?

Bu federasyon bizim seçtiğimiz bir federasyon. 'Güveniyor musunuz?' sorusunu kabul etmiyorum. Bu federasyonu biz seçtik. 6 ay önce seçtiğimiz federasyon için bu soru hoşuma gitmedi."

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...