Tgrt Haber

Son dakika! Galatasaray'ın savunması alarm veriyor: Rizespor maçı öncesi kötü haber!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
06 Mart 2024 17:21 - Güncelleme : 06 Mart 2024 17:33
Son dakika! Galatasaray'ın savunması alarm veriyor: Rizespor maçı öncesi kötü haber!
Galatasaray, Abdülkerim Bardakci, Davinson Sanchez

Son dakika haberi... Cuma günü Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u konuk edecek Galatasaray'a iki yıldızından kötü haber geldi. Arka adalesinde ağrı hisseden Abdülkerim Bardakcı ve derbide sakatlanan Davinson Sanchez idmana çıkmadı. Milli futbolcu, Rizespor maçında oynayamayacak. Davinson'un durumu ise yarın netlik kazanacak. İşte detaylar...

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'la arasında sorun olduğu ve kadro dışı bırakıldığı iddia edilen Portekizli futbolcu Sergio Oliveira idmana çıkmadı. Oliveira'nın durumuna ilişkin kararı, sarı-kırmızılı yönetim verecek.

Erden Timur, Portekizli oyuncuyla ilgili, "Sergio Oliveira fiili olarak kadro dışı. Yönetim Kurulu hakkındaki kararı verecek." sözlerini kullandı.

ABDÜLKERİM BARDAKCI RİZESPOR MAÇINDA YOK!

Arka adalesinde ağrı hisseden Abdülkerim Bardakcı bugünkü idmana çıkmadı. Abdülkerim'im Çaykur Rizespor'la oynanacak mücadelede forma giyemeyeceği ifade edildi.

OKAN BURUK: "ABDÜLKERİM'İ İDARELİ KULLANIYORUZ"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş derbisi sonrası milli stoperler ilgili, "Abdülkerim'in alt adelesinde sakatlık olmuştu ve devamında onu idareli kullanıyoruz. Dünkü antrenmanda özellikle arka adelesiyle ilgili çok rahat hissetmedi kendisini ve bugünkü kadroda yer almadı ama Abdülkerim bizim için çok önemli, çok değerli. Tabii doktorumuz kontrol edecek ama en yakın zamanda tekrar kadro içinde olacak." açıklamasını yapmıştı.

DAVİNSON SANCHEZ'İN DURUMU ŞÜPHELİ

Beşiktaş derbisinde sakatlık yaşayan Kolombiyalı savunmacı Davinson Sanchez de antrenmana katılmadı. Sanchez'in, Rizespor maçında oynayıp oynamayacağının şüpheli olduğu bildirildi.

SERGE AURİER MİLLİ ARA SONRASI DÖNECEK

Sarı-kırmızılıların ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Fildişi Sahilli sağ bek Serge Aurier'in ise tedavisinin sürdüğü kaydedildi. Aurier'in milli ara sonrası takıma dönmesi bekleniyor.

HAKİM ZİYECH İDMANA ÇIKTI

Kulüp doktoru Yener İnce, “Hakim Ziyech ile ilgili sakatlandığı gün yaptığımız takvime birebir uyuyoruz. İspanya, İtalya, Hollanda, birçok yerde beraber çalıştığımız fizyoterapi ekiplerimiz var. Buradaki tedavinin birebir aynısını orada da uyguladı. Ziyech ile ilgili birçok şey speküle edildi ama hiçbiri doğru değil, bugün idmana çıkacak.” dedi.

"ICARDİ'NİN SAKATLIĞI GEÇTİ"

Yener İnce, Arjantinli yıldızla ilgili, “Mauro Icardi’nin ayağındaki sakatlık tamamen geçti.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...