Tgrt Haber

Son dakika haberi: Ahmet Nur Çebi aday olacak mı? Resmen açıkladı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
07 Kasım 2023 13:32 - Güncelleme : 07 Kasım 2023 14:17
Son dakika haberi: Ahmet Nur Çebi aday olacak mı? Resmen açıkladı
Beşiktaş,Ahmet Nur Çebi,seçim

Son dakika spor haberi: Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, seçimlerde aday olmayacağını resmen duyurdu. İşte detaylar...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, seçimlerde aday olmayacağını açıkladı.

Çebi, "12 sene önce bu kulübe geldim. Ne kadar zor dönemler olduğunu hatırlatmaya gerek yok. O dönemde 2 şampiyonluk ve Avrupa'da namağlup gruptan çıktığımız bir dönem oldu. Daha sonrasında 1 yıl ara verdim, aranın sonunda da buraya göreve geldik."dedi.

"ADAY OLMAMAYA KARAR VERDİK"

Ahmet Nur Çebi, "İçinde bulunduğumuz sıkıntılı bir durum var. Futboldan kaynaklanan.. Üzüntüsünü ve acısını yaşadım. Bu saatten sonra camianın huzura olduğunu ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için aday olmamaya karar verdik. Camianın kan değişimine ve enerjiye ihtiyacı var. Gitmemi isteyenler, kalmamı isteyenler var. Kalmamı isteyenlere teşekkürler. Gitmemi isteyenlere saygı duyuyorum. Onların da umutları vardır." ifadelerini kullandı.

"KİM ADAY OLURSA BİRBİRİNE SAYGILI OLSUNLAR"

Çebi, "1.5 sene evvel seçime girdiğim zaman lütfen aday olsunlar dedim. Beşiktaş'ın marka değerinin ne kadar çok aday çıkarsa o kadar değerlenir dedim. O zaman da bir arkadaşımız çıktı teşekkür ediyorum. Bu süreç devam ederken kim aday olursa birbirlerine saygılı olsunlar. Yeni gelecek yönetimin eski yönetimi denetlemesini istiyorum. Bundan hiçbir şekilde geri adım atmamalıyız." dedi.

TARAFTARA ÇAĞRI

Taraftara da çağrı yapan Çebi, "Taraftarımıza mesaj. Taraftarlarımıza sportif alandaki gösterdikleri tepkileri anlıyorum. Sporcularımızı ve futbolcularımızı olumsuz etkileyecek tezahüratlardan kaçınmalıyız. Sizler takıma zarar verirseniz Beşiktaş'a zarar verirsiniz. Lütfen oyunculara sahip çıkın. Bu çocuklar başarılı olabilirler, başarısız olabilirler. O formaya sahip çıkın." sözlerini kullandı.

"HAKKIMI HELAL ETMEYECEĞİM"

"TFF ile mücadele edeceksek, hep beraber edeceğiz. Tüm camia, deprem zamanı bana sorulan bir soruya, kulübü korumak için verdiğim cevap için bana tepki gösteren Beşiktaşlılara hakkımı helal etmeyeceğim. Benim kırılma noktam orasıydı."

"ENKAZ BIRAKMADIM"

"Ben kimseye aldığım gibi bir enkaz bırakmıyorum. Kulüpte tek bir çalışanın geriye dönük alacağı yok, keşke sportif başarıların da devamı gelseydi."

MEHMET BÜYÜKEKŞİ'YE SERT CEVAP!

"Gelelim TFF'ye. Başkanınızı güçsüz gösterirseniz, başkanınızın masaya vurması bir anlam ifade etmez. TFF böyle bir şeyi kendisinde hak olarak görmüştür. TFF başarısızdır."

"TFF parmak falan sallayamaz arkadaşlar. Ama ben, sokaktaki bir insan gibi hareket edemem. Ben ona sordum, 'Kulağa eğilip ne dedin?' dedim. Vallahi bir şey demedim dedi. Ancak şunu söyleyeyim, bana parmak sallamadı. 5 dakika bekle kardeşim. Küfürleri doğru bulmuyorum ancak taşıdığın sorumluluğu bilmelisin. Sabretmeyi, yutmayı bilmelisin. Ancak arkadaş bilmiyor."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...