Tgrt Haber

Son dakika: Önce yumruk sonra yerde tekme! Kulüp başkanından Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
11 Aralık 2023 23:30 - Güncelleme : 12 Aralık 2023 00:33
Ankaragücü,Süper Lig,Rizespor,hakem,Halil Umut Meler,Faruk Koca,saldırı,yumruk

Son dakika spor haberi: MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, 1-1 sona eren Çaykur Rizespor maçının bitiş düdüğüyle birlikte sahaya girerek hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yumruklu saldırının ardından yere düşen Meler'e saldırı başka kişiler tarafından tekmeli olarak sürdü.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan ve 1-1 sona eren MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının bitiş düdüğüle ortalık karıştı.

FARUK KOCA'DAN YUMRUKLU SALDIRI!

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler'e sahanın içinde yumruk attı. Darbeyle yere düşen Meler'in etrafını güvenlik güçleri sardı.

YERDE KAFASINA TEKME ATILAN HAKEM MELER'İN GÖZÜ MORARDI!

Bu saldırının ardından başka bir kişinin yerdeki Halil Umut Meler'in kafasına tekme attığı görüldü. Saldırının ardından Halil Umut Meler'in sol gözü morardı.

Halil Umut Meler, tedavisi yapıldıktan 10 dakika sonra yoğun güvenlik önlemleri altında soyunma odasına götürüldü.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1734314361332662282

HALİL UMUT MELER HASTANEYE KALDIRILDI!

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından saha içinde saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hakem odasına gelen Halil Umut Meler, daha sonra sedyeyle ambulansa götürüldü. Meler'in tedavisi hastanede devam ediyor.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç yaptığı açıklamada, "Ankaragücü-Rizespor karşılaşmasının bitiminde maçın hakemi Halil Umut Meler’e yönelik saldırının gerçekleştiği olaylarda sorumluluğu bulunanlar hakkında gerekli adli soruşturma başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1734304108020989996

BAKAN BAK SALDIRIYI KINADI!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasının sonunda maçın hakemi Halil Umut Meler’e yönelik gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınadığını açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasının sonunda maçın hakemi Halil Umut Meler’e yönelik gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyorum. Sporun ruhuna ve Türk futboluna asla yakışmayan bu görüntüleri sahalarımızda görmek istemiyoruz” dedi.

https://twitter.com/OA_BAK/status/1734298565692801382

SALDIRIDAN SONRA FARUK KOCA'YA DESTEK TEZAHÜRATLARI!

Bu sırada MKE Ankaragücü taraftarı başkanları Faruk Koca'ya destek vererek tezahürat yaptı. Tribünlerden de sahaya giren taraftarlar oldu. Bu taraftarlara güvenlik görevlileri müdahale etti.

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler maçın 50. dakikasında MKE Ankaragücü'nden Ali Sowe'u ikinci sarı kartla oyundan atmıştı. Bu karar tribünlerden büyük tepki topladı. Çaykur Rizespor da maçın son dakikasında gol bularak 1 puan aldı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Doğru 11 Aralık 2023 22:17

Eline sağlık başkan

Sonraki Haber Yükleniyor...