Tgrt Haber

Son dakika! Süper Lig'de derbi tarihleri belli oldu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
16 Şubat 2024 15:56 - Güncelleme : 16 Şubat 2024 16:33
Son dakika! Süper Lig'de derbi tarihleri belli oldu
Süper Lig,fikstür,derbi

Son dakika haberi... Trendyol Süper Lig'de 27, 28, 29 ve 30. hafta müsabakalarının programı açıklandı. Zirve yarışını yakından ilgilendiren Beşiktaş-Galatasaray derbisi ile Trabzonspor-Fenerbahçe maçlarının tarihi belli oldu.

Trendyol Süper Lig'de 27, 28, 29 ve 30'uncu hafta maçlarının programı belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 4 haftalık fikstürü açıkladı.

Süper Lig'de kıran kırana geçen zirve yarışını yakından ilgilendiren ve sonucu merak edilen Beşiktaş-Galatasaray derbisinin tarihi belli oldu.  28. haftadaki kritik mücadele 3 Mart Pazar günü saat 19.00'da başlayacak.

FENERBAHÇE ZORLU TRABZONSPOR DEPLASMANINDA

Ligin 30. haftası ligde zorlu bir mücadeleye sahne olacak. Galatasaray ile şampiyonluk yarışında olan Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak. 17 Mart Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak.

Açıklanan program şöyle:

Son dakika! Süper Lig'de derbi tarihleri belli oldu - 1. Resim

Son dakika! Süper Lig'de derbi tarihleri belli oldu - 2. Resim

Son dakika! Süper Lig'de derbi tarihleri belli oldu - 3. Resim

Son dakika! Süper Lig'de derbi tarihleri belli oldu - 4. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...