Tgrt Haber

Sterling'i sarsan olay! Dünya Kupası'nı bırakıp apar topar ailesinin yanına döndü

05 Aralık 2022 16:54 - Güncelleme : 05 Aralık 2022 17:37
Sterling'i sarsan olay! Dünya Kupası'nı bırakıp apar topar ailesinin yanına döndü
sterling,ingiltere,dünya kupası

2022 Dünya Kupası'nda mücadele eden İngiltere Milli Takımı'nın en büyük kozlarından biri olan Raheem Sterling, ailesinden gelen haberle sarsıldı. Yıldız futbolcu, evine ailesi içerideyken silahlı saldırgan girmesi sebebiyle Katar'dan ayrılıp ülkesine döndü.

2022 Dünya Kupası'nda Senegal'i eleyip çeyrek finale yükselen İngiltere, Ben White'ın ardından bir futbolcusunu daha kaybetti. İngilizlerin en önemli kozlarından biri olan Raheem Sterling, ailesinden gelen haberle sarsıldı.

27 yaşındaki yıldız futbolcu, ailesi evdeyken evine giren silahlı saldırganlar nedeniyle milli takım kampından ayrılarak başkent Londra'ya gitti.

"AİLE HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR"

Olayı doğrulayan teknik direktör Gareth Southgate, 3-0 kazandıkları Senegal maçının ardından yaptığı açıklamada, "Futbol bazen en önemli şey değildir ve aile her şeyden önce gelir. Ona alan vermek istiyoruz, birkaç gün içinde neler olacağını göreceğiz" diye konuştu.

İngiliz basınına, olayın cumartesi meydana geldiği ve Sterling'in 3 çocuğunun evde olduğu yansıdı.

İngiltere, çeyrek finalde 10 Aralık Cumartesi günü Fransa ile karşılaşacak. Sterling, Arsenalli Ben White'ın ardından kişisel nedenlerle İngiltere'ye dönen ikinci futbolcu oldu.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...