Tgrt Haber

Steven Nzonzi Süper Lig'e dönüyor: Anlaşma sağlandı!

24 Ağustos 2023 13:21 - Güncelleme : 24 Ağustos 2023 13:35
Steven Nzonzi Süper Lig'e dönüyor: Anlaşma sağlandı!
Süper Lig,transfer,Konyaspor,Steven Nzonzi,Galatasaray

Transfer haberleri: Süper Lig'de daha önce Galatasaray forması giyen Steven Nzonzi, Konyaspor ile anlaşmaya vardı. Fransız oyuncunun kısa süre içinde resmi sözleşmeye imzayı atması bekleniyor. İşte detaylar...

Transfer çalışmalarını sürdüren Trendyol Süper Lig ekibi Konyaspor, Fransa ile 2018 Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan Steven Nzonzi ile anlaştı.

BBN Türk'ten Yılmaz Çelik'in haberine göre; Son olarak Katar ekibi Al-Rayyan'da forma giyen 34 yaşındaki orta sahanın, 1-2 gün içinde Konya'da olacağı ifade edildi.

Bir dönem Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve kısa bir aradan sonra yeniden Türkiye'ye dönen Fransız yıldız, yeni sezonda Konyaspor formasını terletecek.

STEVEN NZONZİ KİMDİR?

Kariyerinde Roma, Sevilla, Galatasaray ve Rennes gibi takımların da formasını giyen Steven Nzonzi, 2018-2019 sezonunda kısa bir süre Galatasaray'da kiralık oynadı.

Performansı beğenilmeyen milli oyuncu daha sonrasında Roma'ya dönerek ardından Rennes'e imza atmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...