Tgrt Haber

Süper Lig ara transfer dönemi başladı mı, ne zaman başlıyor? 2023-2024 Süper Lig sezonu ara transfer dönemi tarihi

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
29 Aralık 2023 13:13 - Güncelleme : 29 Aralık 2023 13:24
Süper Lig ara transfer dönemi başladı mı, ne zaman başlıyor? 2023-2024 Süper Lig sezonu ara transfer dönemi tarihi
süper lig,ara transfer dönemi

Süper Lig'in heyecanla beklenen ara transfer dönemi resmen başladı mı? 2023-2024 Süper Lig sezonunda ikinci transfer dönemi için geri sayım başlatıldı. Kulüpler, eksik gördükleri bölgelere takviyeler yapmak amacıyla harekete geçiyor. Futbolseverler ise favori takımlarının transfer hamlelerini yakından takip etmeye başladı. Şimdi merak edilen soru şu: Ara transfer dönemi ne zaman başlayacak?

Süper Lig'de ikinci transfer dönemi heyecanı başlıyor. 2023-2024 Süper Lig ara transfer dönemiyle birlikte, takımlar kadrolarını güçlendirmek için harekete geçiyor. Futbol tutkunları, favori takımlarının yapacakları transferleri merakla bekliyor. İşte, ara transfer dönemi ile ilgili detaylar:

ARA TRANSFER DÖNEMİ BAŞLADI MI?

Süper Lig'de ara transfer dönemi resmen başladı. Takımlar, eksik gördükleri bölgelere takviyeler yapmak için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Futbolseverler, hangi oyuncuların hangi takımlara transfer olacağını yakından takip ediyor.

ARA TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklanan transfer takvimine göre, ara transfer dönemi 11 Ocak 2024 tarihinde resmen başladı. Takımlar, yeni oyuncuları kadrolarına katmak için 9 Şubat 2024 tarihine kadar transfer çalışmalarını sürdürebilecek. Bu süre zarfında hangi takımlar hangi transferleri gerçekleştirecek, merakla beklenen gelişmeler ara transfer dönemi boyunca gündemi meşgul edecek.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...