Tgrt Haber

Süper Lig Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı bu akşam 20:30'da oynanacak

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
03 Nisan 2024 18:37 - Güncelleme : 03 Nisan 2024 18:39
Süper Lig Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı bu akşam 20:30'da oynanacak

Trendyol Süper Lig'in heyecanı Fenerbahçe - Adana Demirspor maçıyla devam ediyor. İki takım arasındaki kritik mücadele öncesi son durum ve maç saati merakla bekleniyor. Detaylar haberimizde...

Süper Lig'in heyecan dolu mücadelelerine bir yenisi ekleniyor! Fenerbahçe, kendi sahasında Adana Demirspor'u ağırlayacak. İşte, Fenerbahçe - Adana Demirspor maçıyla ilgili tüm detaylar...

FENERBAHÇE - ADANA DEMİRSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe, Adana Demirspor ile Süper Lig'in 31. haftasında bugün saat 20:30'da karşı karşıya gelecek. Heyecan dolu mücadele, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Süper Lig Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı bu akşam 20:30'da oynanacak - 1. Resim

Fenerbahçe, ligdeki performansıyla ikinci sırada bulunurken, Adana Demirspor ise 9. sırada yer alıyor. Sarı Lacivertliler, 30 maçta 25 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 79 puanla şampiyonluk yarışını sürdürüyor. Öte yandan, Adana Demirspor ise 30 maçta 9 galibiyet, 12 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 39 puanla ligde 9. sırada bulunuyor. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...