Tgrt Haber

Süper Lig'de şampiyonluk düğümü çözülüyor! Galatasaray mı Fenerbahçe mi? Maçlar başladı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com
26 May 2024 18:02 - Güncelleme : 26 May 2024 21:02
Süper Lig'de şampiyonluk düğümü çözülüyor! Galatasaray mı Fenerbahçe mi? Maçlar başladı

Süper Lig'de şampiyon bu akşam belli oluyor. 99 puanlı Galatasaray'a Konya'da zafer ilanı için 1 puan yetiyor. 96 puanlı Fenerbahçe ise İstanbulspor'u yenerek ezeli rakibinin mağlup olmasını bekleyecek. Ligden düşen son takımın da belli olacağı son hafta maçlarının tüm detayları ve canlı skoru tgrthaber.com.tr'de...

Süper Lig'de dananın kuyruğu bu akşam kopuyor. Şampiyonun belli olacağı 38. ve son hafta maçları bu akşam oynanacak.

Lider Galatasaray, Konyaspor'a konuk olurken ezeli rakibini 3 puan geriden takip eden lig ikincisi Fenerbahçe ise evinde İstanbulspor'u ağırlayacak. İki maç da 19:00'da başlayacak ve beIN Sports'tan canlı yayınlanacak.

İLK 11'LER

Konyaspor: Slowik, Uğurcan, Adil, Hadebe, Guilherme, Nzonzi, Soner, Ndao, Oğulcan, Ethemi, Cikalleshi.

Galatasaray: Muslera, Kaan, Davinson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Berkan, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Çağlar, Ferdi, Fred, Szymanski, Tadic, Joshua King, Serdar Dursun, Dzeko.

İstanbulspor: Mücahit, Ali Yaşar, Coly, Okan, Baran, Sambissa, Jackson, Mode, Özcan, Vefa, Mendy.

CANLI SKORLAR

Konyaspor 1-3 Galatasaray (28' Mauro Icardi, 51’ Mauro Icardi, 53' Berkan Kutlu, 78' Prip)

Fenerbahçe 6-0 İstanbulspor (8' Edin Dzeko, 15' Szymanski, 36' Tadic, 66' Osayi-Samuel, 76' Serdar Dursun, 78' King)

Pendikspor 0-1 Gaziantep FK (33' Ogün)

Adana Demirspor 2-6 Başakşehir (4' Piatek, 13' Piatek, 37' Tayfun Aydoğan, 40' Berkay Özcan, 44' Davidson, 68' Piatek, 88' Mendoza, 90+1' Figueiredo)

Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş (4' Da Costa, 61' Yasin Özcan, 87' Semih Kılıçsoy)

Trabzonspor 4-2 MKE Ankaragücü (25' Tasos, 64' Visca, 78' Ali Sowe, 87' Enis Destan, 90' Enis Destan, 90+7' Enis Destan)

Hatayspor 2-0 Çaykur Rizespor (4' Dele-Bashiru, 57' Strandberg)

Süper Lig'de şampiyon belli oluyor! Galatasaray mı Fenerbahçe mi? İşte Muhtemel 11'ler... - 1. Resim

KONYA'DA İKİ TAKIMA DA 1 PUAN YETİYOR

Son haftaya Fenerbahçe'nin 3 puan önünde 99 puanla lider giren Galatasaray, Konya deplasmanında 1 puan alırsa şampiyonluğunu ilan edecek.

Puan cetvelinde 15. sırada bulunan Konyaspor ise 9 galibiyet, 14 beraberlik ve 14 mağlubiyetle 41 puana ulaştı. Yeşil-beyazlılar, karşılaşmada 1 puan alırsa ligde kalacak.

İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı sarı-kırmızılılar 3-0 kazanmıştı. Galatasaray'ın 31 yaşındaki Faslı yıldızı Hakim Ziyech, geçen hafta Fenerbahçe karşısında ligdeki 4. sarı kartını gördüğü için cezası sebebiyle kadroda olmayacak.

Süper Lig'de şampiyon belli oluyor! Galatasaray mı Fenerbahçe mi? İşte Muhtemel 11'ler... - 2. Resim

FENERBAHÇE KAZANIP GÖZÜNÜ KONYA'YA ÇEVİRECEK

Fenerbahçe ise bu akşam, ligden düşmesi daha önce kesinleşen İstanbulspor'u ağırlayacak. Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

Sarı-lacivertli ekip akşamki maçta rakibini mağlup etmesi durumunda, şampiyonluk için Galatasaray'ın Konya deplasmanında kaybetmesini bekleyecek. Galatasaray'ın Konya'dan eli boş dönmesi halinde Kanarya, ikili averajda üstünlük kurduğu ezeli rakibinin önünde şampiyonluğunu ilan edecek. Diğer tüm skorlarda ise Fenerbahçe ligi 2. sırada bitirecek.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...