Tgrt Haber

Süper Lig'e bir dünya yıldızı daha: Luis Suarez fırsatı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
21 Eylül 2022 09:58 - Güncelleme : 21 Eylül 2022 10:11
Süper Lig'e bir dünya yıldızı daha: Luis Suarez fırsatı!
Luis Suarez,Fenerbahçe

Sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla giren Fenerbahçe, Jorge Jesus'un gelmesiyle birlikte yeni bir yapılanmaya başladı ve birçok ismi kadrosuna kattı. Transferin son günlerinde Batshuayi'yi renklerine bağlayan sarı-lacivertliler devre arasında bomba bir isme imzayı attırabilir. Uruguaylı golcünün menajeri, yıldız golcüyü Fenerbahçe'ye önerdi.

Ekim ayında kulübü Nacional'den ayrılacak olan Luis Suarez sürpriz bir şekilde yeniden Kanarya'nın gündemine girdi. Yıldız golcü için kararı Jorge Jesus verecek.

Fenerbahçe'nin transfer döneminde yakından ilgilendiği, hatta menajerini İstanbul'a çağırdığı Luis Suarez konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Nacional kulübünden ekim ayında ayrılacak olan 35 yaşındaki golcü yeniden Avrupa'ya dönmek istiyor.

Suarez'e kulüp bulmak için kolları sıvayan menajeri ise ilk olarak Fenerbahçe'nin kapısını çaldı ve oyuncusunun gelmeye hazır olduğunu söyledi. Yönetim, konuyu Jesus'a iletecek. Eğer Jesus "Suarez'i isterim" derse devre arasında transfer gerçekleşecek.

Yetiştiği takım olan Club Nacional'a 16 yıl sonra geri dönen Suarez, 14 maçta 4 gol attı, 3 asist yaptı.

URUGUAYLILAR TAKİPTE

Fenerbahçe scoutları 3 Uruguaylı ismi yakın takibe aldı. Fenerbahçe scoutları İran-Uruguay maçına akredite oldu. Scoutlar, Uruguay'dan Satriano, Pellistri ve Ugarte'yi izleyecek.

LUİS SUAREZ KİMDİR?

Kariyerine Club Nacional'da başlayan Suarez, Groningen, Ajax, Liverpool, Barcelona ve Atletico Madrid formalarını giydi. Uruguaylı yıldız, kulüp kariyerinde 682 karşılaşmada görev aldı. 427 gol katkısı sağladı. Suarez, Uruguay A Milli Takım formasıyla 103 karşılaşmada 56 gol kaydetti.

Club Nacional'de forma giyen oyuncunun sözleşmesi 31 Ara 2022'de bitecek. 35 yaşındaki yıldız golcünün piyasa değeri 8 milyon Euro civarında...

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...