Tgrt Haber

Sürpriz transfer iddiası: Vedat Muriqi ezeli rakibe imza atıyor!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
29 Ocak 2024 15:12 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 15:14
Sürpriz transfer iddiası: Vedat Muriqi ezeli rakibe imza atıyor!
Fenerbahçe,transfer,Galatasaray,Vedat Muriqi,Mallorca

Fenerbahçe'den İtalyan ekibi Lazio'ya rekor bedelle transfer olan Vedat Muriqi'nin Süper Lig'e dönebileceği iddia edildi. İşte detaylar...

Giresunspor formasıyla başladığı Türkiye kariyerinde Çaykur Rizespor ve Gençlerbirliği formaları giyen Kosovalı golcü Vedat Muriqi'nin Süper Lig'deki son durağı Fenerbahçe olmuştu.

Yıldız forvet, 2020 yılı Eylül ayında 21 milyon Euro'ya Serie A ekibi Lazio'nun yolunu tuttu. 2022 yılının devre arasında Mallorca'ya kiralanan Vedat, yazın bonservisiyle İspanyol ekibine imza atmıştı.

GALATASARAY TRANSFERDE DEVREDE

A Spor'un haberine göre; Devre arası transfer döneminde bir hücum oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, Vedat Muriqi'yi gündemine aldı.

BAKAMBU'NUN YERİNE VEDAT

Haberde, sarı-kırmızılıların beklenen performansı sergileyemeyen Demokratik Kongolu golcü Cedric Bakambu'yla yollarını ayıracağı belirtilirken yerine Kosovalı golcüyü düşündüğü ileri sürüldü.

Tecrübeli golcünün de Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı belirtildi.

Sürpriz transfer iddiası: Vedat Muriqi ezeli rakibe imza atıyor!

KİRALANACAK

Galatasaray, oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı hedefleiyor. Bu transfer konusunda önümüzdeki günlerde hareketlilik yaşanması ve resmi adımların atılması bekleniyor.

BAKAMBU'YA TALİPLER VAR

Galatasaray'ın Demokratik Kongolu golcüsü Cedric Bakambu'ya İspanyol ekiplerinin ilgisi sürüyor. Sarı-kırmızılılar, Bakambu için gelen kiralama tekliflerini geri çevirdi.

İspanyol ekiplerinin yıldız golcünün bonservisini almak için harekete geçebileceği ifade ediliyor.

TÜRK VATANDAŞLIĞI VAR

Mallorca formasıyla 3 sezonda 69 maçta 25 gol, 9 asistlik performans sergileyen Kosavalı golcü  Vedat Muriqi, Kosova ve Arnavutluk vatandaşlığına ek olarak 2015 yılında "Vedat Muriç" ismi ile Türk vatandaşlığı aldı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...