Tgrt Haber

Suudi Arabistan ekibi Wilfried Zaha için kesenin ağzını açtı! Dev teklif

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
18 Kasım 2023 19:48 - Güncelleme : 18 Kasım 2023 20:15
Suudi Arabistan ekibi Wilfried Zaha için kesenin ağzını açtı! Dev teklif
Galatasaray,transfer,Suudi Arabistan,Al Hilal,Wilfried Zaha

Sezon başında İngiliz ekibi Crystal Palace'tan Galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olan Wilfried Zaha, sarı-kırmızılı ekipte gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Kritik maçlarda attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline gelen Fildişi Sahilli yıldız futbolcuya Suudi Arabistan ekibi kanca attı. İşte detaylar...

Yaz transfer sezonunda İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace ile sözleşmesi biten ve bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olan Wilfried Zaha, performansı ile taraftarın sevgilisi oldu.

FENERBAHÇE İSTEDİ GALATASARAY ALDI

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Fenerbahçe'nin uzun süre görüşmelerde bulunduğu Wilfried Zaha'yı sürpriz bir şekilde kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılar, Crystal Palace'tan ayrılan Fildişi Sahili yıldız kanat oyuncusuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray'ın Wilfried Zaha'ya yıllık 4 milyon 350 bin Euro garanti ücret verileceği KAP'a bildirildi. Başarılı futbolcuya 2 milyon 330 bin Euro d imza ücreti ödeneceği vurgulandı.

Wilfried Zaha, Galatasaray forması ile bu sezon toplam 14 resmi maça çıktı. Yıldız futbolcu bu maçlarda 5 gol atarken 1 de asist yaptı.

AL HİLAL, ZAHA İÇİN HAREKETE GEÇİYOR!

Takvim'in haberine göre; Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal, Wilfried Zaha'ya kanca attı. Brezilyalı yıldız Neymar'ın sakatlığı sonrası hücum hattına takviye yapmak isteyen Suudi takımı, ocak ayında sarı-kırmızılı ekibin kapısını cazip bir teklifle çalması bekleniyor.

Sezon başında Arabistan'tan gelen astronomik teklifleri reddeden Zaha'nın bu girişime nasıl bir cevap vereceği de merak ediliyor.

GALATASARAY KAPIYI 25 MİLYON EURO'DAN AÇACAK!

Bu transferde tok satıcıyı oynamayı düşünen Galatasaray pazarlıklarda sağlam duracak. Şampiyonluk yolunda en önemli oyuncularından biri olan Zaha'yı kaybetmek istemeyen sarı-kırmızılılar 25 milyon Euro'nun altındaki hiçbir teklifi kabul etmeyecek.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...