Tgrt Haber

TFF ile kulüpler arasında imza savaşı! Federasyondan açıklama geldi

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com.tr
02 May 2024 16:38 - Güncelleme : 02 May 2024 16:39
TFF ile kulüpler arasında imza savaşı! Federasyondan açıklama geldi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 18 Temmuz olarak açıkladığı seçim tarihinin erkene çekilmesini talep eden bazı kulüplerin başlattığı imza toplama süreci tartışmalara neden oldu. Kulüpler Birliği ile TFF'nin açıkladığı imza sayısı arasında büyük fark gözlendi. İki taraftan da açıklama geldi. İşte detaylar...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bir açıklama yayınlayarak, İstanbulspor Başkan Yardımcısı Bayram Saral'ın erken seçim için gerekli olan delege imza sayısıyla ilgili sözlerine yanıt verdi.

İSTANBULSPOR: "136 İMZA TOPLADIK"

İstanbulspor Başkan Yardımcısı Bayram Saral, "TFF'nin 18 Temmuz'dan önce seçime gitmesi için 136 imza topladık. Bu sayı yakında 150-200'ü bulacak. Olağanüstü Genel Kurul için yeterli sayıyı aştık." şeklindeki açıklamasına Türkiye Futbol Federasyonu'nda cevap geldi.

TFF: "İMZA SAYISI 94"

TFF yaptığı açıklamada,  "Türkiye Futbol Federasyonu'na olağanüstü kongre çağrısıyla ulaşan imza sayısı bugün itibarıyla 109'dur. İmzalarını noter onayıyla resmen geri çeken delege sayısı 13'tür. Yetkisiz kişilerin geçersiz imza sayısı 2'dir.

Sonuç itibarıyla olağanüstü genel kurul yapılması talebiyle TFF'de imzası bulunan delege sayısı 94'tür.

Kamuoyunu yanıltmak maksadıyla verilen gerçek dışı beyanlara itibar edilmemesini kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız." denildi.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...