Tgrt Haber

TFF'den Fenerbahçe'ye Lemos cezası!

02 Aralık 2022 19:22 - Güncelleme : 02 Aralık 2022 19:30
TFF'den Fenerbahçe'ye Lemos cezası!
Fenerbahçe,Mauricio Lemos,TFF

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe'ye sezon başında lisansı çıkarılmayan tecrübeli stoper Mauricio Lemos ile ilgili ceza verdi.

Katar 2022 Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada takımlar hazırlıklarına devam ediyor. Sezona mutlak şampiyonluk iddiasıyla giren Fenerbahçe de Dünya Kupası sonrası zirvedeki yerini korumak istiyor.

Bu doğrultuda hazırlıklarına devam eden ve çeşitli takımlarla hazırlık maçları organize eden sarı-lacivertliler son olarak İspanyol temsilcisi Rayo Vallecano'yla karşılaştı.

Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda ağırladığı rakibini Osayi Samuel, King ve Ferdi'nin golleriyle 3-1 yendi. Bu karşılaşma sonrası TFF, Fenerbahçe'ye para cezası verdi.

25 BİN LİRA PARA CEZASI!

Sezon başı lisansı çıkarılmayan Mauricio Lemos, Rayo Vallecano maçında forma giymişti. Takvim'de yer alan habere göre; TFF, lisansı bulunmayan futbolcuların resmi olmayan maçlarda da oynaması yasak olduğu için kulübe 25 bin lira para cezası verdi.

Haberde Fenerbahçe yönetiminin, uygun bir talip çıkması durumunda Lemos ile yollarını ayırmayı planladığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...