Tgrt Haber

Trabzonspor-Galatasaray maçının ilk11'leri belli oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
21 Ocak 2024 17:59 - Güncelleme : 21 Ocak 2024 18:11
Galatasaray,Fenerbahçe,Süper Lig,Derbi

Galatasaray, Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a deplasmanda konuk olacak. Dev mücadele öncesi iki teknik adam kadroları da belirledi. İşte Trabzonspor-Galatasaray karşılaşmasının ilk 11'leri....

Fotoğraf: beIN Sports

Karadeniz'de büyük heyecan... Liderlik yarışından kopmak istemeyen Galatasaray, Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a deplasmanda konuk olacak. Zorlu mücadele saat 19.00'da başlayacak ve Abdulkadir Bitigen tarafından yönetilecek.

SON 10 MAÇTA 2 GALİBİYET

Trabzonspor, son 10 maçta Galatasaray'a karşı 2 galibiyet elde etti. Ancak bu sezon Galatasaray, hem hücum hem de savunma anlamında öne çıkıyor. Abdullah Avcı, daha önce 8 kez mağlup ettiği Okan Buruk'a karşı bir galibiyet daha almayı hedefliyor.

Trabzonspor-Galatasaray maçının ilk11'leri belli oldu

Trabzonspor, ligdeki 20 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyetle toplamda 37 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Bu önemli maçtan galip ayrılarak 3. sıradaki yerini korumak isteyen Karadeniz ekibi, mücadeleye büyük bir motivasyonla çıkacak.

Trabzonspor-Galatasaray maçının ilk11'leri belli oldu

EKSİK OYUNCULAR

Trabzonspor'da Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takım kamplarında bulunan Trezeguet, Pepe ve Onuachu forma giyemeyecek. Karadeniz ekibinde, Orsic ve Denswil'in sakatlıkları sürüyor. Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok ise dün kadro dışı bırakılmıştı.

Trabzonspor-Galatasaray maçının ilk11'leri belli oldu

İLK 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Baniya, Benkovic, Eren, Hüseyin, Berat, Mendy, Bardhi, Fountas, Visca, Enis

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kaan, Kerem Demirbay, Torreira, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Zaha

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...