Tgrt Haber

Trabzonspor'da sözleşmesi feshedilen Edgar Ie: Beni yarı yolda bıraktılar

08 Mart 2022 13:27 - Güncelleme : 08 Mart 2022 13:48
Trabzonspor'da sözleşmesi feshedilen Edgar Ie: Beni yarı yolda bıraktılar

Geçirdiği talihsiz sakatlık sonrası uzun süre sahalardan uzak kalacağı açıklanan Edgar Ie, Trabzonspor’un kendisini yarı yolda bıraktığını söyledi.

Trabzonspor’da sakatlık geçirdikten sonra sözleşmesi feshedilen Edgar Le, İspanyol gazetesi Mundo Deportivo’ya çarpıcı açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’un kendisini yarı yolda bıraktığını belirten Edgar Le, ülkesinde ameliyat olmak istediğini söyledikten sonra ortada bırakıldığını söyledi.

“BENİ YARI YOLDA BIRAKTILAR”

Gine Bissaulu 27 yaşındaki stoper açıklamasında, "Orada mutluydum, her şey yolunda gidiyordu. Sakatlanana kadar oynuyordum. Bana Türkiye'de ameliyat olmam gerektiğini söylediler ama ben Portekiz'de ameliyat olmayı tercih ettim. Önce onay verdiler ama sonra ya Türkiye'de olacağımı ya da sözleşmemi feshedeceklerini söylediler. Türkçe bilmediğim ya da İngilizcem iyi olmadığı için kendimi rahat hissetmedim ve bir tercümanla gittim. Ülkemde ameliyat olmayı tercih ettim. Bunu anlamadılar. Beni yarı yolda bıraktılar." sözlerini kullandı.

"ARKADAŞLARIM VE TARAFTARLARA EN İYİSİNİ DİLİYORUM"

Trabzonspor'la sözleşmesini feshetmeden önde yeni sözleşme üzerinde görüştüklerini söyleyen Edgar, "Futbolun acı gerçeği. Üstelik sakatlanmadan önce sözleşmemi yenilemek üzereydim. Şu anda iyileşmeye odaklandım. Şanslıyım ki her şey yolunda gidiyor ve iki ay içinde hazır olmayı umuyorum. Orada her şey iyi gidiyordu. Takım arkadaşlarım ve taraftarlar için en iyisini diliyorum." açıklamasını yaptı.

BARCELONA - GALATASARAY YORUMU

Bir dönem Barcelona B takımının forması giyen Edgar Ie, Galatasaray eşleşmesinin sorulması üzerine "Şu anda iyi durumda değiller. Lig sıralamasında bu görülebilir. Teknik direktörü değiştirdiler ve Barcelona bundan avantaj sağlayabilir. İşler yolunda gitmediği için orta sıralardalar." açıklamasını yaptı.

Trabzonspor'da sözleşmesi feshedilen Edgar Ie: Beni yarı yolda bıraktılar

KEREM AKTÜRKOĞLU'NA ÖVGÜLER

İspanyol gazetesine verdiği demeçte Galatasaray'ın en tehlikeli oyuncusu olarak Kerem Aktürkoğlu'nu gösteren Edgar, "Çok yetenekli ve hızlı bir kanat oyuncusu. Kontra ataklara iyi çıkıyor, çok genç ve tekniği de çok iyi." sözlerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...