Tgrt Haber

Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer çalımı: Kazımcan Karataş...

25 Nisan 2022 21:25 - Güncelleme : 25 Nisan 2022 21:32
Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer çalımı: Kazımcan Karataş...

Trabzonspor transfer haberleri: Süper Lig'de şampiyonluğun 1 puan uzağında olan Trabzonspor gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Bordo-mavililer, Galatasaray'ın da gündeminde olan Kazımcan Karataş için Altay'la anlaşmaya vardı.

Geleceğin takımını kurmak için kolları sıvayan Trabzonspor ilk devre arasında genç ve potansiyelli isimleri kadrosuna katmıştı. Fırtına yazın da bu transfer politikasını sürdürmeye devam edecek.

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre, özellikle genç oyuncular üzerinde yoğunlaşan bordo-mavililer, 19 yaşındaki genç sol bek Kazımcan Karataş için Altay'la prensip anlaşmasına vardı. Adı Galatasaray'la da anılan Kazımcan için Trabzonspor'un Altay'a tatmin edici bir bonservis bedeli ödeyeceği ayrıca bir ya iki genç oyuncuyu kiralık olarak İzmir ekibine göndereceği belirtildi.

Kazımcan'la Galatasaray daha önce ilgilenmeye başladı. Ancak yönetim krizi, yeni teknik direktörün kim olacağının belli olmaması gibi etkenler yüzünden Kazımcan ve Altay yönetimi, Abdullah Avcı'nın da varlığı ile genç yıldızını Trabzonspor'a verme tercihinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...