Tgrt Haber

Trabzonspor'dan MHK'ya sert tepki! "Bu kirli düzeni yerle bir edeceğiz"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Aralık 2023 19:14 - Güncelleme : 09 Aralık 2023 19:20
Trabzonspor'dan MHK'ya sert tepki! "Bu kirli düzeni yerle bir edeceğiz"
Süper Lig,Trabzonspor,Mete Kalkavan,hakem,MHK

Trabzonspor, Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) Bandırmaspor-Kocaelispor maçında hakem Mete Kalkavan'a görev vermesine sert tepki gösterdi.

Süper Lig devi Trabzonspor, Bandırmaspor-Kocaelispor karşılaşmasında VAR hakemi olarak görev yapan Mete Kalkavan ile ilgili MHK'ya yönelik sert bir açıklama yaptı.

"MAÇ ALAMAYACAĞI SÖYLENMİŞTİ"

Bordo-mavili kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "04.11.2023 tarihinde Fenerbahçe ile oynadığımız karşılaşmada, yaptığı hatalarla Türk futbolunu lekeleyen VAR hakemi Mete Kalkavan, bugün bir lig karşılaşmasında görev aldı. Fenerbahçe maçı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem kurulu, bu şahsın bir daha 'asla' maç alamayacağını kulübümüze iletmişti.

"TRABZONSPOR İÇİN 'YOK' HÜKMÜNDEDİR"

'Türkiye Futbolunu' yöneten kurumların ‘Bir daha asla maç alamayacak’ dediği bir isme 4 hafta sonra tekrar görev vermesi, bundan sonraki tüm söylem ve kararlarını niteliksiz ve güvenilmez kılmıştır. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun bundan sonra alacağı tüm kararlar; Trabzonspor için ‘yok’ hükmündedir.

"BU KİRLİ DÜZENİ YERLE BİR EDECEĞİZ"

Söz verip sözünde durmayanlar! Görünen o ki; hepiniz derhal değişmesi gereken bu pis ve aşağılık düzenin hizmetkarlarısınız. Biz; Trabzonsporuz. Sözümüzün eriyiz! Kurduğunuz bu kirli düzeni yerle bir edeceğiz" denildi.

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1733485487585718718

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...