Tgrt Haber

Trabzonspor'un planları suya düştü! Pellegrini yeniden gündemde

15 Kasım 2021 10:02
Trabzonspor'un planları suya düştü! Pellegrini yeniden gündemde
trabzonspor,luca pellegrini,lille,juventus,bradaric

Trabzonspor’un sol bek listesinde tek isim kaldı. Lille’den Bradaric çok isteniyordu ancak kulübü transferden vazgeçince İtalyan oyuncu Luca Pellegrini tekrar gündeme alındı

Kadrosuna sol bek katmak için çalışmalarına devam eden Trabzonspor’da Fransa’dan gelen haber moralleri bozdu. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın özellikle istediği Domagoj Bradaric olmuyor... Hırvat sol bekin kulübü Lille, Bradaric’i bırakmama kararı alınca planlar suya düştü. Bordo mavililer gelen bu haber sonrası daha önce transfer görüşmelerine bulunduğu Luca Pellegrini’yi yeniden listesine aldı.

JUVENTUS DÜNDEN RAZI

İtalyan devinde sadece 111 dakika süre alması nedeniyle mutsuz olan 21 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonuyla kiralanması planlanıyor. Juventus’un tecrübe kazanması için kiralamak istemesi de bordo mavililerin işini kolaylaştırıyor ama tek problem Pellegrini’nin Serie A’da forma giymek istemesi. Genoa’nın da ilgilendiği genç oyuncunun ikna edilmesi için yönetimin çalışmaları devam ediyor.

GELECEĞİN YILDIZI

Güncel piyasa değeri dokuz milyon avro olan Luca Pellegrini, geçmişteki performansıyla Çizme futbolunun gelecek vadeden isimleri arasında gösteriliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...