Tgrt Haber

Transfer ateşini Sergio Ramos yaktı: Adım adım Cimbom'a!

16 Ağustos 2023 10:52 - Güncelleme : 16 Ağustos 2023 11:01
Transfer ateşini Sergio Ramos yaktı: Adım adım Cimbom'a!
Galatasaray,Sergio Ramos,transfer

Galatasaray, Fransız devi PSG'den ayrılan 37 yaşındaki dünya yıldızı Sergio Ramos ile görüşerek 1 yıllık sözleşme teklifinde bulundu. İspanyol stoper sosyal medya hesabından yaptığı beğeniyle transfer ateşini yaktı, taraftarları heyecanlandırdı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Zaha ve Icardi'nin ardından bir dünya yıldızı daha kadrosuna katmak istiyor. Sarı-kırmızılılar. PSG'den ayrılan Sergio Ramos'un transferinde son yaklaştı.

37 yaşındaki İspanyol yıldızın sarı-kırmızılılarını 1 yıllık teklifi karşısında 2 yıllık sözleşme istediği iddia edildi. Sergio Ramos'un Galatasaray'dan 6 milyon Euro maaş ve 2.5 milyon Euro imza parası istediği ifade edildi.

Dün UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda oynanan Ljubljana rövanş maçı öncesi Galatasaray kulübünün "Rams Park'ta 50 bin kişiyiz" paylaşımını Ramos'un da beğenmesi sarı-kırmızılı taraftarları bir hayli heyecanlandırdı.

Sergio Ramos'un beğendiği paylaşım:

Transfer ateşini Sergio Ramos yaktı: Adım adım Cimbom'a!

Kariyerinde sayısız başarı bulunan 37 yaşındaki Sergio Ramos, son olarak PSG formasını giydi.

Dünyaca ünlü stoper, Fransız ekibiyle 58 maça çıktı ve 6 gol, 1 asistlik performans gösterdi. Real Madrid efsanesi olan Ramos, Eflatun-Beyazlılarla ise 671 maçta 101 gol atma ve 40 asist yapma başarısı gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Soner 16 Ağustos 2023 18:46

COME TO GALATASARAY

Sonraki Haber Yükleniyor...