Tgrt Haber

Udinese-Milan maçında ırkçılık skandalı! Fransız kaleci sahayı terk etti

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
21 Ocak 2024 00:16 - Güncelleme : 21 Ocak 2024 00:27
Udinese-Milan maçında ırkçılık skandalı! Fransız kaleci sahayı terk etti
Udinese,Milan,ırkçılık,,Mike Maignan

İtalya Serie A'nın 21. haftasında oynanan Udinese-Milan maçında Mike Maignan, sahaya atılan yabancı maddeler ve yapılan ırkçı tezahüratlar nedeniyle sahayı terk etti. İlk yarıda yaşanan ırkçılık skandalı sonrası hakem mücadeleyi durdurdu. Fransız kaleci, Milanlı futbolcularla birlikte soyunma odasının yolunu tuttu. İşte detaylar...

İtalya Serie A 21. hafta mücadalesinde Milan'ın Udinese'ye konuk oldu. Ev sahibi ekibin taraftarları Milan'ın Fransız kalecisi Mike Maignan'a yabancı madde attı, bu da yetmezmiş gibi bir de koro halinde ırkçı tezahüratta bulundu.

28 yaşındaki kaleci sinirlerine hakim olamayarak sahayı terk etti. Irkçı tezahüratlar nedeniyle ilk yarı yaklaşık 10 dakika ertelendi.

SOYUNMA ODASINA GİTTİ, İKNA EDİLİNCE MAÇ DEVAM ETTİ

Eldivenleri çıkarıp soyunma odasına yönelen Maignan'a takım arkadaşları da destek oldu. Milanlı futbolcular soyunma odasının yolunu tutunca maç durdu.

Soyuna odasına giden Maignan'ın ikna edilnesinin ardından maç kaldığı yerden devam etti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...