Tgrt Haber

UEFA Avrupa Ligi'nde ilginç sıralama: 4 takım da aynı puanda bitirdi!

04 Kasım 2022 00:01 - Güncelleme : 04 Kasım 2022 00:10
UEFA Avrupa Ligi'nde ilginç sıralama: 4 takım da aynı puanda bitirdi!
UEFA Avrupa Ligi,Lazio,Feyenoord,Sturm Graz,Midtjylland

UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda altı maç sonunda puan eşitliği bozulmadı. Dört takımın da 8'er puan topladığı grupta sıralamayı averaj belirlerken Avusturya ekibi Sturm Graz veda eden takım oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde grup etabının son maçları oynanırken F Grubu eşine zor rastlanacak bir şekilde sonuçlandı. Grubun son maçlarında Feyenoord sahasında Lazio'yu 1-0 mağlup ederken Midtjylland ise evinde Sturm Graz'ı 2-0 yendi.

Bu sonuçların ardından grubu dört takım da 8'er puanla tamamladı. Puan eşitliğinin bozulmadığı grupta sıralamayı averaj belirledi. Buna göre Feyenoord birinci olarak doğrudan son 16 turuna yükselirken ikinci Midtjylland ise play-off oynama hakkı kazandı.

Son maçta kaybeden Lazio üçüncü sırada yer aldı. İtalyanlar yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda devam edecek.

Grupta en kötü averaja sahip Avusturya ekibi Sturm Graz ise sonuncu oldu ve turnuvaya veda etti.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1588256213309214720

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...