Tgrt Haber

Ümraniyespor-Fenerbahçe maçının hakemi Abdulkadir Bitigen'e dev tepki!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
23 Ocak 2023 22:56 - Güncelleme : 23 Ocak 2023 23:23
Ümraniyespor-Fenerbahçe maçının hakemi Abdulkadir Bitigen'e dev tepki!
Fenerbahçe,Spor Toto Süper Lig,Ümraniyespor,Abdülkadir Bitigen

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Ümraniyespor deplasmanından zor da olsa 2-1 üstün ayrılarak zirve takibini sürdürdü. Karşılaşmaya hakem Abdulkadir Bitigen damga vurdu. Maçın son anlarında Ümraniyespor cephesinden yoğun tepki alan Bitigen'e maç sonrası sosyal medyada eleştiriler yağdı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde Ümraniyespor deplasmanından 2-1 galip ayrıldı. Fenerbahçe'nin kritik 3 puanı hanesine yazdırdığı müsabakanın son anlarında ortalık karıştı.

Mücadelenin hakemi Abdülkadir Bitigen'in kararları Ümraniyespor cephesinin büyük tepkisini çekti. Ümraniyespor'da teknik heyetin sinirlendiği maçta, tecrübeli futbolcu kırmızı kartla cezalandırıldı.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1617608312048193536

GLUMAC KENDİ KALESİNE ATTI, ÜMRANİ CEPHESİ İTİRAZ ETTİ!

Karşılaşmanın 89. dakikasında Geraldo, Miha Zajc ile girdiği ikili mücadele sonrasında topu kaptırdı. Miha Zajc'ın derinlemesine pasıyla sol kanattan savunmanın arkasına sarkan Enner Valencia topu içeri çevirdi. Ümraniyespor savunmasında Glumac'ın ters dokunuşuyla top ağlara gitti. Müsabakanın yardımcı hakemi bu pozisyon sonrası ofsayt bayrağını kaldırdı.

Fenerbahçe'de futbolcular ofsayt kararı sonrası hakeme itirazlarda bulundu.

Ümraniyespor'da da oyuncular Geraldo'nun yerde kaldığı pozisyonda faul bekledi. İki takım futbolcularının itirazları arasında pozisyon VAR'da incelendi ve Glumac'ın kendi kalesine gönderdiği top gol değeri kazandı.

Ümraniyespor'un tecrübeli kalecisi Orkun Özdemir, Abdulkadir Bitigen'e bu gol kararı sonrası tepki gösterdi. Abdulkadir Bitigen, Orkun Özdemir'i sarı kartla cezalandırdı.

Ümraniyespor-Fenerbahçe maçının hakemi Abdulkadir Bitigen'e dev tepki!

KENAR DA KARIŞTI!

Fenerbahçe'nin bulduğu gol sonrası iki takım teknik heyetleri arasında büyük tartışma çıktı. Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar ile birlikte Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un bir yardımcısı sarı kartla cezalandırıldı.

UMUT NAYİR'İN GOLÜ VAR'DAN DÖNDÜ

Müsabakanın 90+8. dakikasında Fenerbahçe'de Michy Batshuayi ile Glumac arasındaki pozisyonda Belçikalı santrfor faul bekledi ve rakibini sırtına vurarak durdurdu. Avantaja bırakılan pozisyonda Umut Nayir fileleri havalandırdı.

https://twitter.com/Umraniyespor/status/1617618522980421656

VAR UYARDI, ORTALIK YİNE KARIŞTI!

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi ve takım arkadaşları pozisyonda faul bekledi. Abdulkadir Bitigen santra noktasını göstermedi ve VAR'ı bekledi. VAR'dan gelen uyarı sonrası Abdulkadir Bitigen, VAR monitöründe pozisyonu incelemeye gitti.

Bu sırada Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar hakemin karşısına çıktı. Karşılaşmanın 4. hakemi VAR monitörü çevresinden kimseyi uzaklaştıramadı. VAR incelemesinin ardından ağlara giden top gol değeri kazanmadı. Hakem faul kararı verdi.

Ümraniyespor-Fenerbahçe maçının hakemi Abdulkadir Bitigen'e dev tepki!

ÜMRANİYESPOR 10 KİŞİ KALDI

Abdulkadir Bitigen'in bu kararı sonrası Ümraniyespor'un sol beki Onur Atasayar hakeme büyük tepki gösterdi. Abdulkadir Bitigen, Onur Atasayar'a sarı kartını gösterdi. Onur Atasayar bu sarı kart sonrası hakemi alkışladı. Abdulkadir Bitigen bir kez daha sarı kartına başvurdu ve tecrübeli sol beki kırmızı kartla attı.

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'nin Onur Atasayar ile Abdulkadir Bitigen'in arasına girmesi de dikkat çekti.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1617615520068685828

ABDULKADİR BİTİGEN'E TEPKİ YAĞDI!

Karşılaşma sonrası hakem Abdulkadir Bitigen sosyal medyada gündem oldu. Futbolseverler verdiği ve vermediği kararları gerekçe göstererek tecrübeli hakeme büyük tepki gösterdi. Futbol yorumcuları da bu tepkiye katılarak çarpıcı ifadeler kullandı. İşte o yorumlardan bazıları:

-Ahmet Çakar: "Türk hakemliğine küfür etsem terbiyesizlik yapmış suç işlemiş olurum. Fenerbahçe bu gece hakem ve var hakeminin kıyağıyla kazanmıştır. Fenerbahçe nin golü öncesi faule müdahale etmeyen VAR ne hikmetse Ümraniyenin golünü iptal ettiriyor ( haklı olarak) Utanın. Yazıklar olsun.."

-Emre Bol: "Abdülkadir Bitigen’i tebrik ediyorum. Avrupa standartlarında bir maç yönetti."

-Aygün Özipek: "Abdülkadir Bitigen'in önündeki çekmeyi görmezden gelmesi çok düşündürücü. VAR olmasa Fenerbahçe'yi yakacaklardı."

-ErmanToroğlu: "Artık söylenecek bir şey yok! Ne yapmak istiyorsunuz abi! Olmaz böyle bir şey. Ümraniyespor - Fenerbahçe maçının yardımcı hakemi, Fenerbahçe'nin kupa maçında da görev aldı. Bunlar bu abi. Bunların basında adamı da var."

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1617610257081192448

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...