Tgrt Haber

Vincent Aboubakar'dan Burak Yılmaz'a: Cevabımı sahada vereceğim!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
19 Kasım 2023 18:03 - Güncelleme : 19 Kasım 2023 18:24
Vincent Aboubakar'dan Burak Yılmaz'a: Cevabımı sahada vereceğim!
Beşiktaş,Vincent Aboubakar,Burak Yılmaz,Süper Lig

Süper Lig devi Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Vincent Aboubakar, siyah-beyazlıların eski teknik sorumlusu Burak Yılmaz'ın hakkında ortaya attığı iddialar ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig devi Beşiktaş'ta forma giyen ve sakatlığı nedeniyle son 4 maçta forma oynayamayan Vincent Aboubakar, siyah-beyazlı takımın eski teknik direktörü Sergen Yalçın ile futbol sorumlusu Burak Yılmaz’ın ‘çeşitli bahanelerle kasten oynamayıp maç seçiyor’ iddiarına cevap verdi.

ABOUBAKAR İDDİALARI YALANLADI

Spor Arena'da yer alan habere göre; Aboubakar, hakkındaki suçlamaları yalanladı ve gereken cevabı sahada vereceğini söyledi.

Hastalık ve sakatlık gerekçeleriyle takımının son 4 maçında oynayamayan Kamerunlu santrfor, kulüp asbaşkanı Emre Kocadağ’la yaptığı görüşmede, bugüne dek formasını giydiği her kulüpte özveriyle mücadele ettiğini ifade etti.

"HİÇBİR DÖNEMDE TAKIMLARIMI YALNIZ BIRAKMADIM"

Aldığı paranın hakkını sonuna kadar verdiğini söyleyen Aboubakar, “Ben, hangi kulüpte olursam olayım, aldığım paranın hakkını sonuna kadar veren bir futbolcuyum. Sakat ya da cezalı olmadığım hiçbir dönemde takımlarımı yalnız bırakmadım. 

"CEVABIMI SAHADA VERECEĞİM"

Yeri geldiğinde fedakârlık yapıp sahaya çıktım. Son dönemde yaşadığım hastalıkları ve sakatlıkların ne denli önemli olduğunu Beşiktaş Kulübü doktorları biliyor. Taraftarlarımız rahat olsun, Samsunpor maçında oynayacağım ve beni haksız yere suçlayanlara cevabımı sahada vereceğim” ifadelerini kullandı.

18 MAÇTA 11 GOL-3 ASİST

Ocak 2023 tarihinde Al-Nassr'dan ayrılarak Beşiktaş ile iki buçuk yıl artı bir yıl opsiyonlu olarak sözleşme imzalayan Vincent Aboubakar, siyah-beyazlı takım ile bu sezon forma giydiği 18 karşılaşmada 11 gol ve 3 asist kaydetti.

BURAK YILMAZ NE DEMİŞTİ?

Beşiktaş'taki teknik sorumlu görevinden istifa eden Burak Yılmaz, Vincent Aboubakar ile ilgili Attila Gökçe'ye verdiği röportajda, "Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş. Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler. Ama hayır, bilimi araya koyarak dedikodu yapmak istemiyorum. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

BEŞİKTAŞ, BURAK YILMAZ'A CEVAP VERMİŞTİ

Burak Yılmaz'ın bu sözleri üzerine Beşiktaş Kulübü bir açıklama yaparak şu ifadeleri kullanmıştı:

"Oyuncularımızın, teknik kadroların ve personelin ihtiyaçları olması halinde Kulübümüzün imkanları dahilinde avans ödemesi de yapılmaktadır. Aboubakar'ın da bu doğrultudaki talebi üzerine yakın tarihteki oluşacak hakedişlerine mahsuben bir kereye mahsus olmak üzere aylar öncesinden kendisine ödeme yapılmıştır. Bu husus yakın zamanın da değil, aylar öncesinin konusudur. Futbolcunun acil oluşan ihtiyacını karşılamak için kulüpten alacağına mahsuben, oyuncunun huzuru da dikkate alınarak ödeme yapılmıştır. Kaldı ki bu miktar, çok da yüksek olmayan bir meblağdır.

Aboubakar'ın ileri vadeli ödemelerini talep edip, bu talebinin karşılanmamasından dolayı formasını giyemediği yönündeki iddialar gerçekleri yansıtmamaktadır. Aboubakar'ın Futbol A Takımımızın oynadığı son 4 karşılaşmada forma giyememesinin tek nedeni sakatlığıdır."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...