Tgrt Haber

Vitor Pereira'nin Fenerbahçe'den aldığı para ortaya çıktı

10 Şubat 2022 20:05
Vitor Pereira, Fenerbahçe'den aylık 150 bin Euro kazanıyor.

Fenerbahçe haberleri: Süper Lig'in 17. haftasında görevine son verilen Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın, Fenerbahçe'den her ay para almaya devam ettiği belirtildi. Brezilya basınında yer alan haberlerde, “Vitor Pereira sözleşme süresi dolmadan görevine son verildiği için maaşını almaya devam ediyor.” denildi.

Vitor Pereira, Fenerbahçe'den aylık 150 bin Euro kazanıyor.

Sezona Vitor Pereira önderliğinde şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, 17. hafta itibarıyla Portekizli hocanın görevine son vermişti.

Adı Brezilya Ligi ekiplerinden Corinthians ile anılan Pereira için, Brezilya basınından ilginç bir iddia ortaya atıldı. Menajer Kia Joorabchian'ın Globo Esporte'ye yaptığı açıklamada, "Vitor Pereira sözleşme süresi dolmadan görevine son verildiği için maaşını almaya devam ediyor. Hiç çalışmasa bile çok ciddi geliri var. Corinthians'ın bu kazancın üzerinde bir ödeme yapmasına imkan yok. Burası çok açık ve net" ifadelerini kullandı.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Vitor Pereira, Fenerbahçe'den aylık 150 bin Euro kazanıyor.

FLAMENGO'NUN BAŞINA GEÇEBİLİR

ESPN'in Güney Amerika lokasyonunda çıkan habere göre; Vitor Pereira, Brezilya ekibi Flamengo'nun başına geçebilir. İddiaya göre; Portekizli teknik adamın ilerleyen günlerde Brezilya'ya gideceği ve Flamengo ile sözleşme imzalayacağı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...