Tgrt Haber

Vodafone Park'ta Ozan Tufan protestosu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
07 Ocak 2023 19:31 - Güncelleme : 07 Ocak 2023 19:48
Vodafone Park'ta Ozan Tufan protestosu
Spor Toto Süper Lig,Beşiktaş,Vodafone Park,Kasımpaşa,Hull City,Ozan Tufan,transfer

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş, Kasımpaşa'yı konuk etti. Mücadele öncesinde siyah-beyazlı taraftarlar, Ozan Tufan aleyhinde tezahüratlarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Kasımpaşa'yı konuk etti. Mücadele öncesinde siyah-beyazlı takımın taraftarları, Beşiktaş'a transferi gündemde olan milli futbolcu Ozan Tufan aleyhinde tezahüratlarda bulundu.

Hull City forması giyen 27 yaşındaki orta sahanın adının, Beşiktaş ile anılmasına tepki gösteren siyah-beyazlı taraftarlar, "Ozan Tufan'ı istemiyoruz" şeklinde tezahüratlarında bulundu.

ŞENOL GÜNEŞ KADRODA GÖRMEK İSTİYOR

Beşiktaş ile Hull City arasındaki transfer görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı iddia edilirken teknik direktör Şenol Güneş'in Ozan Tufan'ı kadrosunda görmek istediği ifade edilmişti.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI OZAN TUFAN'I NEDEN İSTEMİYOR?

Adı Beşiktaş ile anılan Ozan Tufan'ın daha önce siyah-beyazlı takım aleyhinde sosyal medyadan paylaşımlar yaptığı iddia edilmişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...