Tgrt Haber

Volkan Demirel yeniden Süper Lig'de! Yeni takımı açıklandı

19 Eylül 2022 10:41 - Güncelleme : 19 Eylül 2022 12:10
Volkan Demirel yeniden Süper Lig'de! Yeni takımı açıklandı
volkan demirel

Son dakika haberi: Geçen sezonun bitimiyle Karagümrük'ten ayrılan ve bir süredir boşta olan Volkan Demirel'in yeni takımı belli oldu. Genç çalıştırıcı, yeniden Spor Toto Süper Lig'de görev yapacak.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon oynadığı 6 maçta yalnızca 1 puan toplayarak ligin dibine demir atan Atakaş Hatayspor'da teknik direktör Serkan Özbalta'nın istifasının ardından yeni hoca resmen açıkladı.

Atakaş Hatayspor, geçen sezon Karagümrük'ü çalıştıran eski mili kaleci Volkan Demirel'i takımın başına getirdi. Kulübün onursal başkanı Lütfü Savaş, Antakya EXPO alanında gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde 6 haftalık periyot sonunda alışmadıkları bir durumla karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

"VOLKAN DEMİREL'LE EL SIKIŞTIK"

Sezon başında Serkan Özbalta ile anlaştıklarını anımsatan Savaş, şunları kaydetti:

"Sonuç itibarıyla ne kadar top sizde olsa da 'güzel oynadık' desek de maç sonucu negatif yansıdı. İki gün önce de hocamızla anlaşarak ayrıldık. Bugün istifa edecek. Bu kötü gidişi durdurmak adına da yönetimimiz harıl harıl çalıştı. Belli hocalarla görüşme yaptık. Finalinde Volkan Demirel'le el sıkıştık. Bugün Serkan Özbalta ile ayrıldıktan sonra Volkan hocayla resmi imza atacağız."

LİGDE SON SIRADA

 Atakaş Hatayspor Süper Lig'de bu sezon oynadığı henüz galibiyetle tanışamadı. Oynadığı 6 maçın birinden beraberlikle ayrılan Akdeniz ekibi, 5 karşılaşmada ise mağlup oldu. Bu karşılaşmada rakip fileleri 2 kez havalandıran Hatayspor, kalesinde ise 10 gol gördü ve 1 puanla son sırada yer aldı.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...