Tgrt Haber

Weghorst Beşiktaş'a geri dönebilir!

16 Nisan 2023 19:33 - Güncelleme : 16 Nisan 2023 19:48
Weghorst Beşiktaş'a geri dönebilir!
weghorst,beşiktaş,manchester united,

Devre arasında Beşiktaş'tan Manchester United'a transfer olan Wout Weghorst siyah beyazlı ekibe geri dönebileceği iddia ediliyor. 1

Sezon başında Burnley'den kiralanan  Wout Weghorst kısa sürede Beşiktaş'ta ve Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla İngiliz devi Manchester United'ın yolunu tuttu.

İngiltere Premier Lig'de 10 maça çıkan Wout Weghorst gol sevinci yaşayamazken sadece bir asistlik performans sergiledi. Teknik direktör Erik ten Hag her ne kadar kendisini savunsa da Hollandalı golcü taraftarlardan ve basından bu sebeple büyük eleştiri alıyor. 

BEŞİKTAŞ İDDİASI

İngiliz basınından The Sun ise ortaya attığı bir iddia ile eleştiri yağmuruna tutulan golcünün gelecek planında Beşiktaş olabileceğini yazdı. Habere göre oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Burnley, Hollandalı hücumcuyu elinden çıkarmak istiyor. Manchester United'ın sezon sonunda oyuncuyla devam etmesi tepkilerden dolayı mümkün görünmezken, Beşiktaş'ın sezon başındaki gibi yeni bir kiralık anlaşması yapması da düşük bir ihtimal olarak görülmüyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...